Nancy is een dag een prinses

`

Toen er een limousine de straat in kwam rijden was het duidelijk dat de Kanjer Wens Dag van Nancy was begonnen.
Iedereen nam plaats in de limousine en snel reden we naar de eerste bestemming. We begonnen de dag met een heerlijke lunch bij Brasserie Zus. Dit restaurant ging speciaal voor Nancy open. We werden vriendelijk ontvangen door Esther. Zij begeleidde ons naar een prachtig gedekte tafel, waar de warme chocolademelk al klaar stond. De lunch bestond uit een heerlijke Italiaanse tomatensoep. Iedereen vond het heerlijk. Daarna werden we verwend met een speciale tosti. Nancy genoot van deze heerlijke lunch. Als verrassing kreeg ze ook nog een cadeautje, een Diamond Painting. Hier was ze erg blij mee.

Na deze verrukkelijke lunch reden wij door naar Slot Loevestein. Daar werden wij hartelijk ontvangen door Jaques en werden wij naar een mooie koninklijke kamer gebracht.
Hier stond Marijke van Fantasia-grime klaar. Ze zou Nancy omtoveren tot een mooie prinses. Nancy mocht plaatsnemen in een mooie stoel, waar zij werd omgetoverd tot prachtige prinses. Ze kreeg een hele mooie ketting van SilverReef. Deze stond haar erg mooi. Hierna kreeg ze prachtige make-up op en haar lange haren werden mooi opgestoken. Ze kreeg ook een mooie tiara op, net als een echte prinses.

Mama en Diana van de thuiszorg kregen ook prachtige make-up op. Nancy kreeg een hele mooie prinsessenjurk aan. Nu kon ze door het leven als “prinses Nancy”. Wat zag ze er geweldig uit!

Na de make-over kregen we nog een rondleiding door het kasteel van Hugo de Groot. De rondleiding werd verzorgd door Jaques. We kwamen onder andere in de woonkamer, waar Hugo de Groot uit is ontsnapt in een boekenkist. Dat was natuurlijk erg interessant en bijzonder om in het echt te zien. We kregen ook de keuken te zien. Jaques legde uit hoe er vroeger gekookt werd. In die tijd hadden ze nog niet zoveel luxe als wij nu. Hierna was het tijd om afscheid te nemen, want er stond nog een verrassing op de planning.

Nancy is dol op paarden. De volgende bestemming was Verdoorn Gelegenheidskoetsen. Hier stonden Wil en Arne klaar met een prachtige koets. Voor de koets stonden twee mooie paarden. Als verrassing gingen er ook nog twee mooie prinsessen mee de koets in. Samen met mama en de prinsessen ging Nancy een leuke rit maken door Alblasserdam. Nancy genoot ervan.

Na dit rondje was het tijd om te gaan eten. Nancy werd met de koets afgezet voor de deur van het Wapen van Alblasserdam. Hier werden we vriendelijk ontvangen door John. Er werd genoten van een heerlijk diner. Een soepje vooraf en daarna een heerlijk hoofdgerecht.

Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan. Nancy zal nog lang nagenieten van deze bijzondere dag.