Noël robloxt met idool Dutchtuber

`

De 13-jarige Noël staat al een tijdje zenuwachtig te wachten want hij weet dat dit zijn Kanjer Wens Dag is. Eindelijk gaat de bel en klinken er sirenes in de straat. Voordat hij vertrekt mag hij een door Urenco/Intersport gesponsord Adidas trainingspak aantrekken. Klaar voor de start, af! Zijn dag gaat beginnen.

Vrienden maken snelheid
Bij het instappen werd Noël direct verrast, zijn allerbeste vriend Tjitze zat in de Kanjer Wens Limousine op hem te wachten en hij ging de hele dag mee op pad. Politieagent Axel van politiebureau Rijnsburg begeleidde de limousine richting de snelweg.
Net voorbij Amsterdam ging de stoet de snelweg af voor een zogenaamde sanitaire stop bij een benzinepomp. Op de parkeerplaats stopte de Kanjer Wens Limousine naast een supergave Ferrari 458 en alsof dat nog niet genoeg was kwamen een politiemotor en politieauto aanrijden van het Landelijke Politiekorps. Philip, de eigenaar van de Ferrari, nodigde Noël uit naast hem plaats te nemen en met agenten Stef en Wouter voor en achter de Ferrari verdween het drietal op de snelweg al snel uit het zicht van de limousine.

Warm onthaal in Dolfinarium
In Harderwijk stond de limousine geduldig voor de hoofdingang van het Dolfinarium te wachten. Toeschouwers keken verbaasd toe hoe de Ferrari onder politiebegeleiding met sirenes en zwaailichten het terrein op kwam rijden. Noël genoot met volle teugen en vond het allemaal prachtig. Het was tijd om afscheid te nemen van de politie en de bestuurder van de Ferrari want de poort van het Dolfinarium stond al open.
Noël werd meteen naar de hal gebracht waar de shows altijd gegeven worden. Er was een zeehondentraining bezig en Noël mocht helemaal vooraan staan om te zien wat er allemaal gedaan werd. De dolfijnen lieten zich van hun beste kant zien en deden speciaal voor Noël meerdere mooie trucjes en sprongen. Aan het einde van de show ging iedereen op de foto met de dolfijnen en Noël stond daar stralend in het midden.

Bourgondisch genieten bij Dikke Dirck
Helaas was het door de coronaregels niet meer mogelijk om ergens in een restaurant te gaan eten. Restaurant Dikke Dirck was zo vriendelijk om het eten te verzorgen en in het voormalige raadhuis van Harderwijk mocht deze goed verzorgde lunch, corona-proof, worden genuttigd.

Gamen met Dutchtuber
Op naar de volgende verrassing met bestemming Zwolle. Noël is een echte gameliefhebber en een gamemuseum was de volgende bestemming. Hier kon je de ontwikkeling van de (game)computers door de jaren heen zien, er waren ook allerlei moderne spelcomputers en een grote Arcadehal waar Noël en Tjitze vrijuit konden gamen. Noël werd gevraagd om iemand te komen helpen met een tablet en hij liep daar nietsvermoedend heen. Opeens drong het tot hem door, hij hielp Dutchtuber, zijn grote idool. Door het mondkapje had hij hem niet zo snel herkend. Sprakeloos nam Noël plaats naast Dutchtuber en toen ze eenmaal aan het gamen waren was de schroom verdwenen en gameden ze alsof ze al jaren samen speelden. Na het gamen kreeg Noël cadeautjes en werden foto’s gemaakt als aandenken.

Pit stop bij McDonald’s en Ultimum IT
Van alle activiteiten en indrukken had iedereen honger gekregen en met Hans van McDonald’s Almere-Haven was geregeld dat de bestelling daar afgehaald kon worden. Hij kwam direct naar buiten lopen en Noël kreeg het eten persoonlijk overhandigd. Ook hier mocht niet ter plaatste gegeten worden en de limousine reed door naar Ultimum, een uniek IT-bedrijf, waar in de kantine heerlijk gegeten kon worden. Na het eten konden Noël en Tjitze nog even racen op de gamestoelen die daar stonden.

Rijdend feestje
Even leek de vermoeidheid toe te slaan, het werd steeds stiller in de limousine, maar toen Noël de muziekinstallatie had ontdekt was iedereen meteen weer klaarwakker. Alle passagiers waren aan het dansen en zingen op het moment dat de limousine de straat van Noël in reed. Noël kreeg als laatste cadeautje van de dag een mooie Franniez, dat was een mooie afsluiting van zijn Kanjer Wens Dag.

De foto’s van deze dag zijn genomen door https://www.robsebel.com.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.