Nova leert vloggen van BN’ers

`

Het is vroeg in de morgen als de limousine van Stichting Kanjer Wens op het station staat te wachten op de politie. Zij gaan met ons mee om onze speciale gast van de dag te verrassen. Tezamen met twee motoragenten en een politiebus van Basisteam Zaandam rijden wij in een stoet naar het huis van Nova om haar op te halen voor haar Kanjer Wens Dag. Nova wist van niks en was volkomen verrast! Snel stapten Nova, haar twee zussen en haar ouders in de limousine. Dit is al helemaal leuk want daar wilde Nova heel graag een keer in mee rijden.
Nova was nog maar net lekker gewend in de limousine toen zij al de volgende verrassing kreeg. De dag van Nova stond namelijk in het teken van vloggen, maar vloggen zonder camera lukt natuurlijk niet. Daarom kreeg Nova een prachtige vlogcamera cadeau!

Op weg naar onze eerste bestemming, Qmusic, was het druk in verband met de ochtendspits. Er gebeurde toen wel iets heel bijzonders. Wij werden namelijk met blauw zwaailicht midden door de file heen geleid. Dit was toch wel een hele gave ervaring! Natuurlijk werd het gefilmd met de vlogcamera. Dankzij deze politiebegeleiding zijn wij op tijd aangekomen bij Qmusic, waarvoor onze hartelijke dank aan Marianne, Marco, Jelle en Michiel. Voor het pand stond DE Qmusic-bus waar iedereen nog even een kijkje in mocht nemen en Nova als een volleerd DJ achter de microfoon plaatsnam. Ook kregen wij een lekker ontbijtje om vervolgens Mattie en Marieke te ontmoeten. Nova wilde vorige zomer graag bij Mattie en Marieke in de uitzending om de bloeddonorenweek te promoten, maar dit was helaas niet gelukt. Nu kreeg Nova alsnog de kans om persoonlijk aandacht te vragen voor deze belangrijke week. Natuurlijk mocht Nova ook even aan de knoppen zitten en een liedje aankondigen en starten als een ware DJ. Alles werd alles vastgelegd met de vlogcamera, waarbij ze nog wat leuke tips kreeg van Marieke. Er werd een TikTok gemaakt, iets wat compleet nieuw was voor Mattie en Marieke maar hetgeen leidde tot een hilarisch filmpje.

Na deze mooie ontvangst bij Qmusic moesten wij snel weer op pad naar de volgende ontmoeting. Het was maar een klein stukje rijden naar de Endemol Studio. Nova kan haar ogen haast niet geloven wanneer Vincent Visser op haar af komt lopen voor haar volgende meet and greet. Nova is groot fan van Vincent Visser en ze vond het dan ook geweldig om hem in levende lijve te ontmoeten. Na een leuk gesprek, een acteerscène, wat vlogtips en natuurlijk ook hier een TikTok was het weer tijd om verder te gaan.

Vanuit de Endemol Studio naar de volgende bestemming in hartje Amsterdam stond er alweer politiebegeleiding klaar. Wij gingen op weg naar de brandstore van NIK & NIK. Wij werden zeer hartelijk ontvangen door Puck en Judith waarna Nova een mooi kledingsetje mocht uitkiezen. Een prachtige jurk en bijpassende laarzen voor Nova, maar ook haar zussen werden niet vergeten en mochten wat moois uitzoeken. Als volleerd mannequins showden zij ons hun kleding. Nova was zo blij met haar kleding dat zij deze gelijk aanhield.

Na het winkelen begonnen wij wel een beetje trek te krijgen en dat kwam goed uit, want om de hoek was een lunch geregeld bij Brasserie Van Dam. Esther en Britt hadden voor ons een mooie tafel gereserveerd en na een heerlijke lunch met een geweldig grand dessert met vuurwerk waren wij nog niet klaar met de verrassing. Opeens kwam daar niemand minder dan Levy Jansen het restaurant binnen lopen en schoof ook nog even gezellig aan tafel. Nova is groot fan van Levy en hij is natuurlijk een ervaren vlogger, dus na een korte kennismaking werden er al snel verschillende vlogtips uitgewisseld en filmpjes gemaakt. Ook Levy heeft uiteraard een TikTok met Nova gemaakt. Levy had nog nooit in een limousine gereden, dus ging hij mee naar de volgende bestemming.

Nadat wij afscheid hadden genomen van Levy brachten wij een bezoek aan H.I.P. Kappers in Amsterdam. Last minute had kapster Daphne tijd vrij gemaakt zodat Nova’s haren prachtig gekruld konden worden. Nova zag er prachtig uit in haar nieuwe kleding en haar mooie haren. Nova houdt heel erg van make-up maar helaas is zij allergisch voor heel veel ingrediënten dus eigenlijk alle reguliere merken kan zij niet gebruiken. Maar bij Lookx in Heiloo kon haar make-over compleet gemaakt worden. Bij de producten van LookX worden deze ingrediënten namelijk niet gebruikt en dus werd zij op het hoofdkantoor mooi gemaakt met deze make-up en kreeg zij heel veel uitleg. De zussen en haar moeder werden niet vergeten en ook zij kregen een make-over. De dames én papa kregen tevens een mooie goodiebag. Ondertussen werd alles weer vastgelegd met de vlogcamera inclusief een TikTok met Cindy, Cynthia en Charlotte van Lookx. Toen wij voor het kantoor blauwe zwaailichten van de politiemotor van agent Joost zagen verschijnen, was dat weer het teken om verder te gaan naar onze laatste bestemming die dag.

Motoragent Joost begeleidde de limousine dwars door een drukke winkelstraat in Alkmaar zodat wij voor de deur van het Italiaanse restaurant Portofino konden uitstappen. Daar stond het gezin een workshop pizza bakken te wachten. Nova vindt het thuis altijd superleuk pizza’s te maken met haar vader en waar kun je het beter leren dan in een echt Italiaans restaurant? Onder begeleiding van Alessandro en met dank aan Giorgio werden er heerlijke pizza’s gebakken door de zussen, die wij daarna mochten opeten.

Na een kopje koffie was het tijd om weer huiswaarts te gaan en afscheid te nemen. Tot slot heeft zij zelfs nog de door haar zo gewenste Nike Air Max gekregen van Perry Sport.
Het was een zeer geslaagde dag, waarbij heel veel gebeurd is.

Gelukkig kan Nova alles nog eens rustig terugkijken op haar vlogcamera. Zodra haar vlog klaar is, zullen wij deze op ons YouTube-kanaal plaatsen.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Gonnie Helfrich Fotografie.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.