OnneDi vlogt met Pip

`

Eindelijk was het dan zo ver, de wensdag van Pip. Rond 10 uur reed de limousine haar straat in om Pip te verrassen.
Ondanks dat de limousine niet helemaal voor de deur kon stoppen, waren wij toch al gezien in onze felblauwe sweaters.
De hele familie kwam naar buiten om te kijken. Ook opa, oma en hond Boeffie kwamen kijken. Pip was blij verrast en zag meteen de limousine klaarstaan. Ze kon niet wachten om hem van binnen te bekijken. Nadat iedereen de limousine bewonderd had, was het toch echt tijd om op pad te gaan en ging de Kanjer Wens Dag echt beginnen. Pip, haar zus Suus en mama Resi stapten in en ook bonusbroertje Wes mocht meerijden tot het einde van de straat. Toen moest hij er echt uit. Want het is vandaag een echte meidendag. Op naar de eerste bestemming……

In de limousine was het een gezellige boel. Allereerst kreeg Pip als verrassing een kaart met de handtekening van Dylan Haegens en een videoboodschap van Mylène & Rosanne van het Junior Songfestival. Pip wilde graag met de meiden zingen, maar helaas waren zij in het buitenland. Ze hadden wel een leuk berichtje voor Pip ingesproken. Ook kregen de meiden nog een cadeau, een rugzak van NIK en NIK en voor Pip was er ook nog een leuk jurkje en een riem van NIK en NIK. Ze waren er erg blij mee en de jurk werd gelijk aangetrokken. Na een tijdje in de limousine te hebben gezeten, kwamen wij aan bij de eerste bestemming, namelijk restaurant Vineyard food & drinks in Utrecht. Hier werd Pip ontvangen door een lieve gastvrouw die ons naar een tafel begeleidde. Wat Pip niet wist was dat er nog een grote verrassing aan zat te komen. Na de lekkere lunch en een drankje, waren Pip en Suus wat TikTok-filmpjes aan het opnemen toen daar ineens YouTube-ster OnneDi kwam aanlopen. Pip en Suus waren zo enthousiast dat zij er zelfs een beetje stil van werden. Maar na een tijdje kwamen de meiden los en kwam de ene na de andere vraag. Er werden herinneringen opgehaald van filmpjes die OnneDi had gemaakt. Pip en Suus hadden ze echt allemaal gezien! Er werd een TikTok-filmpje opgenomen met OnneDi en opnames gemaakt voor haar weekvlog. Pip en Suus vonden het supergezellig. Wij moesten helaas door naar de volgende activiteit, maar de meiden hadden nog uren kunnen kletsen met OnneDi. Na een dikke knuffel en nog wat foto’s was het tijd om afscheid te nemen. De meiden kregen van het restaurant nog allebei een tasje met lekkere chocoladerepen en een beker. Superleuk!

Onderweg naar de volgende locatie werden er filmpjes van OnneDi gekeken, want ook nu moesten wij best wel weer een tijdje in de limousine zitten. Pip bleef zich maar afvragen wat we zouden gaan doen en waar wij heen zouden gaan. De limousine stopte bij een huis in een woonwijk waarop Pip vroeg of wij bij iemand op visite gingen. Al snel had Pip door wat er ging gebeuren. Pip zou samen met haar zus Suus zangles krijgen bij Hella Hartogs. Pip was door het dolle heen, zij is namelijk helemaal weg van zingen en wilde dan ook snel beginnen! Na wat zangoefeningen was het tijd voor het echte werk, een super leuke verrassing. Pip en Suus mochten het nummer “IJskoud” van Nielson opnemen. Als echte zangeressen gingen zij aan de slag. Met de goede tips en hulp van professionele zangcoach Hella Hertogs stond het nummer er binnen een half uur op. Top gedaan meiden!
Van het vele zingen kregen zij een beetje trek en dorst en was het tijd om naar de laatste verrassing te rijden, namelijk Wereldrestaurant Mierlo. Onderweg werden de meiden nog verrast met een mooi setje oorbellen van Hippe Girls. In Wereldrestaurant Mierlo serveren ze het lievelingseten van Pip, namelijk sushi. En dan het liefst sushi met alleen zalm. Zij hadden nog veel meer lekkere gerechten zoals frietjes, frikandellen, allerlei soorten vlees, pasta, rijst, bami en nog veel meer. Als afsluiting werd er genoten van de toetjesbar en chocoladefonteinen.

Om de dag af te sluiten kreeg Pip nog een laatste cadeau, een tablet. Pip gaat een zware periode tegemoet en deze tablet komt dan heel goed van pas. Een grote wens is daarmee uitgekomen! Hiermee kwam er dan toch echt een einde aan de Kanjer Wens Dag van Pip. Het was een zeer geslaagde dag.

De weekvlog van OnneDi is inmiddels ook online met als gastvlogster, onze Pip. Kijk maar eens hoe goed Pip dit gedaan heeft https://www.youtube.com/watch?v=iWUzhNWqKgc (vanaf 5 minuten)!

Hier de link van het TikTok filmpje  https://www.tiktok.com/@onnedi/video/6724608510719528197?langCountry=en