Opperbrandweerman Stenn redder in nood

`

De Kanjer Wens Dag van Stenn wordt aangekondigd met een geweldige aftelkalender van Koekiedoe. Hij en zijn broer Finn mogen hierna elke dag een koekzakje openmaken. Zodra de laatste koekjes verorberd zijn, kan dit maar één ding betekenen…

Daar komen de Kanjer Wens Limousine en politiebegeleiding zijn straat al inrijden! Met de sirenes aan reizen Stenn en Finn het begin van de rit mee in de politieauto van Ad, uit- en nagezwaaid door alle buurkinderen.

Off the road wild life spotten
Eenmaal overgestapt in de limousine wisten de broers niet wat ze zagen. Zo veel snoep lag er op hen te wachten, plús twee goodiebags van Donald Duck. Ze zullen zich onderweg naar Hilvarenbeek niet hoeven te vervelen.
Aangekomen bij de Beekse Bergen stond Ranger Gaby haar gasten al op te wachten met een coole open jeep. De eerste stop die ze ermee maakten, was bij de leeuwen: een droom die werkelijkheid werd voor Stenn. Verzorger Chris bracht hem en zijn broer heel dicht bij deze majesteitelijke, machtige dieren. Daarna spotten ze off the road zebra’s, giraffen, hyena’s en cheeta’s van heel dichtbij. Wat een geweldig avontuur was dit!

Pieten én een brandende-auto-slachtoffer redden
Op weg naar het volgende avontuur, de brandweerkazerne in Oosterhout, werden de jongens wederom verwend met mooie cadeaus en koekjes om van te smullen. Bij aankomst werden ze opgewacht door Brandweer Vlogger Richard. Stenn en Finn zouden hier echte brandweermannen worden. Ze werden er getrakteerd op een eigen brandweerpak dat ze meteen aantrokken. Van Richard kregen ze daarnaast nog een echte brandweerjas plus pieper die tijdens de rondleiding op de kazerne opeens afging!

Met drie brandweerauto’s en zeven brandweerlieden vertrokken ze daarop met gillende sirenes naar Brasserie Woods. Er bleken twee pieten op het dak vast te zitten. Stenn die was aangesteld als opperbevelhebber verdeelde kordaat alle taken zodat de pieten snel uit hun benarde positie gered konden worden. Om de broers voor hun heldhaftige optreden te bedanken, werd hen een zak vol cadeautjes overhandigd en mochten ze aansluitend lekker lunchen in Brasserie Woods. Na de lunch redden Stenn en zijn team zelfs nog een slachtoffer uit een brandende auto én mochten hij en Finn met een hoogwerker de lucht in!

Nóg meer onderwegcadeaus
Bij vertrek naar de volgende verrassing kregen de jongens opnieuw prachtcadeaus, waarbij de videoboodschap van hun favoriete YouTuber – Dutchtuber – eruit sprong.
Aangekomen in Helmond werden Stenn en Finn welkom geheten door Patricia van Make-Your-Teddy. Beide jongens mochten een knuffelbeer gaan maken en dat was hard werken. Tussendoor werden ze daarom getrakteerd op overheerlijke koek.
Voordat ze na het vullen hun beer zouden dichtmaken, kozen Stenn en Finn een hartje of ster om erin te verstoppen. Maar, dat zouden ze pas doen nadat ze deze stevig in hun hand hadden gehouden en met hun ogen dicht eroverheen hadden geblazen terwijl ze een wens deden. Daarna kleedden ze hun beren mooi aan met extra accessoires.
Elk met hun zelfgemaakte knuffel onder de arm stapten de broers weer in de limousine voor hun volgende bestemming: La Piazza in Helmond.

Pizza’s bakken als een chef
Stenn wil later graag chefkok worden en het liefst maakt hij dan pizza’s voor iedereen. Die wens gaat nu uitkomen want pizzabakker Luigi gaat Stenn en zijn broer de fijne kneepjes van ‘t vak leren. Zodra Luigi hen allebei een eigen koksmuts en -schort had gegeven, kon het bak- en smulfeest beginnen. En smullen deden ze! Na deze feestelijke afsluiting van zíjn dag werd Stenn weer naar huis gebracht en was ’t tijd om gedag te zeggen, maar natuurlijk pas ná uitreiking van zijn Kanjer Wens Kraal!

Deze dag werden Stenn en Finn overstelpt met cadeaus en lekkers van: Bebetos, Carnavalskleding.nl, De Ballonnerie, De Ballonnerie, Dinoworld, DPG Media B.V., Jamin Helmond, Koter Kado B.V., lampenlicht.nl, Letterz & Zo, Lilibelle, MyMepal, Pillow Buddies, Promocompany, Spaanse Jurk Nederland, Tunesstore, WWF en YourSurprise.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.