Paardenliefhebber Fiona in stap, draf en galop door haar dag

`

De Kanjer Wens Dag van Fiona is aangebroken. Al snel na het ontbijt rijdt de Kanjer Wens Limousine de straat in, begeleid door politieagent Sander op zijn motor. Fiona, zus Elin en hun ouders komen snel naar buiten om alles van dichtbij te bekijken. Fiona test de politiemotor en maakt de hele buurt wakker door flink gas te geven. Nu toch iedereen wakker is, wordt het de hoogste tijd om in de limousine te stappen. Onder begeleiding van Sander vertrekt de stoet richting de eerste bestemming.

Indrukwekkend bezoek aan bereden politie in Houten
In de limousine lag een heerlijke fleecedeken en kussen op Fiona te wachten. Deze zachte verrassing kreeg ze van Penny, het magazine voor paardenliefhebbers en dat past perfect bij paardenliefhebber Fiona. In Houten is een locatie van de bereden politie en Nicolle en Denise stonden daar klaar om Fiona te ontvangen. Het hele gezin was gelijk onder de indruk, want hier kom je niet zomaar binnen. De rondleiding in de stallen, uitleg over het zeer uitgebreide uniform en een demonstratie van een training waren heel indrukwekkend. Fiona en Elin mochten zelfs nog een stukje rijden op politiepaarden Ard en Star.

Epplejeck Horse & Rider
Er lag nog meer moois op Fiona en haar zus te wachten. In Breda zit een vestiging van Fiona’s favoriete winkel, Epplejeck Horse & Rider. Marleen vertelde de dames dat zij allebei een shirt of vestje uit mochten zoeken. Ook werden ze nog verwend met een borstel en een goedgevulde goodiebag.

The Tosti Club meets Hobbyhorse
De ochtend vloog voorbij dus op naar The Tosti Club waar overheerlijke tosti’s worden geserveerd, het lievelingseten van Fiona. Tijdens de lunch was er een videoboodschap voor Fiona van Hobbyhorse_maker Nathalie. Zij heeft een prachtige hobbyhorse voor Fiona gemaakt. Fiona was echt superblij, want deze in Nederland nog opkomende sport is een hele grote hobby van haar. Dolgelukkig met haar nieuwe hobbyhorse en verzadigd door de heerlijke lunch, ging de reis verder naar Bergen op Zoom. Onderweg kreeg Fiona een gepersonaliseerde cap van MEK Paardensport en een T-shirt van Drukwerkdeal.nl.

In de watten gelegd door Kristy Snepvangers
In Bergen op Zoom had Fiona een afspraak met Kristy, één van haar grote voorbeelden in de ruitersport. Kristy ontving het hele gezin met open armen en een dikke knuffel en dook vervolgens zelf de limousine in om deze te bewonderen. Kristy gaf een uitgebreide rondleiding en Fiona werd ook hier weer flink verwend met onder andere een hoodie en diverse sieraden. Na het afscheid kroop Fiona met haar deken en kussen op de bank in de limousine om lekker te relaxen.

Verrassing van meester Patissier Hidde de Brabander
Deze keer werd Fiona verrast met een videoboodschap van Meester Patissier Hidde de Brabander. Hij bood Fiona en Elin een geweldige bakworkshop aan. Hoe gaaf is dat. Aangekomen bij Uit de Drukte in Bunschoten stond Fiona een ontspanningsmassage te wachten en daar kreeg ze een flesje van de heerlijke massageolie mee.

Uitgebreid smullen bij wereldrestaurant 22HIGH
Helemaal ontspannen vertrok de limousine naar de laatste bestemming waar werd genoten van een uitgebreide maaltijd bij Wereldrestaurant 22HIGH in Amersfoort. Fiona en haar hele familie houden ontzettend veel van chocolade en zodra het toetjestijd was, genoten zij volop van de diverse chocoladefonteinen. Voor Fiona en Elin werd zelfs een speciaal dessert geserveerd. Op de terugweg naar huis lagen er, als laatste cadeautje van deze dag, cadeaubonnen van Frietmeester Deventer voor het hele gezin klaar. Volgens Fiona hét adres voor de lekkerste friet van Nederland. Dat wordt dus nog een keer heerlijk smullen met elkaar. Wat een fantastisch vooruitzicht en nu eerst nagenieten van deze heerlijke dag.

De mooie foto’s van deze wensdag zijn gemaakt door Arjan Limbeek.
Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Dr. C.J. Vaillantfonds.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.