Sanae duikt onder (water)

`

Tatuuu tatuuu…. Als je denkt dat dit het geluid van de politie-escorte is, heb je ‘t mis. Het is Sanae die als de brandweer gaat op haar Kanjer Wens Dag. Zoals tijdens haar eerste spetterende verrassing: een sprong in ‘t diepe!

Vroeg op voor een frisse duik in Aquapelle
Al om halfnegen reed de Kanjer Wens Limousine voor om Sanae, haar broertje Sami en ouders op te halen. Lichtelijk gespannen stapten broer en zus in. Allebei hadden ze (nog) geen idee wat hen boven ’t hoofd hing.

12 man Rotterdamse brandweer assisteert
Aangekomen bij het splinternieuwe zwembad Aquapelle in Capelle aan den IJssel begon het haar te dagen. De vrijwilligers van Kanjer Wens Nederland hadden namelijk gehoord dat Sanae een echte waterrat is, dus kwam daar tegelijk met haar een 12-man-koppig team van de brandweer Rotterdam aan. Onder hun begeleiding zou Sanae zich zo in een duikpak hullen voor opnieuw een sprong in ‘t diepe.
Samen met de brandweermannen en haar broertje ging Sanae eerst op verkenningstocht in het zwembad. Ze wilde immers wel goed voorbereid zijn op haar duik. En die was me toch spectaculair…
Nadat Sanae goed en wel weer op ’t droge stond, mocht ze aansluitend de brandweerwagen grondig inspecteren én in de brandweerwagenhoogwerker genieten van het uitzicht.
Bij het afscheid kregen broer en zus als aandenken een leuke knuffel, een zak snoep, een gaaf brandweershirt én voor Sanae een duikcertificaat!

Als een speer door naar TopZone
Sanae is niet alleen een waterrat, maar tevens een waaghals. Dit wisten we natuurlijk al door haar hoog-en-laag-avontuur van hiervoor. Bij De Uithof in Den Haag ging ze met haar familie daarom nu naar indoor klimpark TopZone. Ze kregen allemaal een tuigje aan voordat ze mochten klimmen. Het tokkelen was het tofst. Vooral Sami kon daar geen genoeg van krijgen.
Omdat dit soort avonturen hongerig maakt, was het volgende programmaonderdeel de lunch.

Picco Bello Haags lunchen
Hiervoor hoefden ze Den Haag niet uit want Picco Bello had voor Sanae en haar familie een overdadige lunch in petto. Ze hadden voor elk wat wils. Van pizza tot patat. Van pasta tot hamburger.

Een gat in de lucht springen bij City Skydive
En als je vandaag onder water hebt mogen duiken, mag in de lucht duiken natuurlijk niet ontbreken. Dus stond na de lunch in het teken van indoor skydiven bij City Skydive in Utrecht.
Toen Sanae hoorde dat ze daarnaartoe onderweg waren, sprong ze – bij wijze van spreken dan – al een gat in de lucht.
Na een duidelijke video-uitleg gingen Sanae en Sami om de buurt de windtunnel in. Sanae had in het begin moeite met haar balans vinden, net als Sami. Maar drie keer is ook nu scheepsrecht want bij hun derde vlucht hadden ze het onder de knie. Na allebei vier vluchten te hebben gemaakt, bleven ze nog een tijdje kijken naar de kunsten van de profs.

All You Can Eat barbecue bij Ortam
Bij Ortam in Rotterdam gaat het om smullen van alles wat op de barbecue kan worden bereid. Zoals vlees, vis, groente en nog veel meer lekkers. Sanae en haar gezelschap genoten hier met volle (mocktail)teugen en grote happen van. Met als dessert een ‘vuurwerktoetje’ ter afsluiting en bij thuiskomst de uitreiking van Sanae’s Kanjer Wens Kraal als aandenken

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.