Sanne voelt zich de koning(in) te rijk

`

Klokslag kwart over acht gaat de bel bij Sanne. Normaal gesproken zou ze om dit tijdstip nog in dromenland zijn, maar doordat het een plaknacht was, is ze al beneden. Ze opent de voordeur en ziet twee paar ogen die haar vragend aankijken en hoort tegelijkertijd ‘Ga je mee? Voor jouw Kanjer Wens Dag?’ Nee Sanne, je droomt niet, en ze hoort zichzelf ‘Ja graag!’ zeggen.

Dáár gáát ze… samen met haar zusje Anouk en moeders Coby en Tamara, mét luxueus limousinevervoer naar Amsterdam voor haar eerste verrassing.

Kunstige nagellakkerij bij trendy beautysalon MJ Amsterdam
Mary-José en Shirley stonden Sanne en Anouk al op te wachten om bij hen allebei professionele ‘nail art’ aan te brengen. Anouks nagels werden door stempels te gebruiken extra bijzonder en die mocht ze na afloop zelfs houden. Toen de laknagels goed uitgehard waren en de beautyqueens hun handen weer vrij hadden, was het tijd om te genieten van het lekkers bij de thee en koffie. En daar bleef het niet bij.

TikTokken met Marije Zuurveld
Want het werd dubbelop genieten toen de volgende klant bij MJ binnenkwam: YouTuber Marije Zuurveld! Eén van Sannes heldinnen. Sanne vroeg Marije het hemd van ’t lijf én nam een TikTok met haar op. Nadat eveneens de nodige foto’s en selfies waren gemaakt, zei Marije weer gedag. Maar niet voordat ze Sanne een tas vol cadeautjes had gegeven voor thuis om uit te pakken.

Mamma mia, wat een verwennerij bij ook MaMa Kelly
Na alle verwennerij bij MJ werd Sanne vervolgens in de watten gelegd bij MaMa Kelly. ‘The place to be’ voor hip Amsterdam. Sem en zijn team ontvingen Sanne en haar gasten in het stijlvolle roze souterrain van het restaurant. Aan een prachtig gedekte tafel versierd met ballonnen – die Anouk na afloop meekreeg – genoot iedereen van een royale high tea geserveerd door gastvrouw Dané. Er waren heerlijke hamburgertjes, bagels, scones met clotted cream, en nog veel meer hartige en zoete lekkernijen.

Vloggen met Rutger Vink en Thomas van Grinsven
Terwijl Sanne zat te smullen, zag ze in haar ooghoek opeens twee andere helden: Rutger Vink en Thomas van Grinsven. Als je wilt leren vloggen, moet je bij dit duo zijn. Laat dit nou net zijn waarvoor ze hier waren. Samen met deze mannen maakte Sanne daarna in de Panterkamer een TikTok, waarna het drietal naar buiten ging om ook een tijdje vanuit de limousine te vloggen.
Nadat afscheid van hen genomen was en de high tea verorberd, ging het gezelschap naar The Upside Down Amsterdam. Een bekende plek voor influencers en vloggers.

Je verwonderen bij Instagram Experience The Upside Down
Daar gearriveerd, verwelkomde Esperanza Sanne en Anouk met een vuurwerktaartje. Met zorg bereid door Camillo en zijn collega’s. Daarna leidde Hans, de manager van The Upside Down, Sanne en haar aanhang persoonlijk rond op deze wonderlijke locatie. Er werden vervolgens waanzinnige foto’s gemaakt door de Kanjer Wens-fotograaf, er werd gespeeld in de ballenbak, en er werd stilgestaan bij de alom aanwezige optische illusies. Deze geslaagde verrassing eindigde met een lekker drankje en ijsje van Camillo.

Beautyboxcadeau van Nikkie Tutorials
Helaas werd Sanne onderweg naar de laatste activiteit steeds zieker en moest worden besloten naar huis terug te keren. Gelukkig voelde Sanne zich na een uurtje slapen weer iets beter en kon ze bij thuiskomst toch de laatste cadeautjes uitpakken: een beautybox van Nikkie Tutorials en haar Kanjer Kraal.

Ondanks de vervroegde terugkeer, heeft Sanne zichtbaar genoten van haar rijk gevulde Kanjer Wens Dag en zal ze er vast nog lang van nageniete

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.