Silvan na Meet&Greet op VIP-deck bij Martin Garrix

`

De Kanjer Wens Dag van Silvan begon met veel toeters en bellen en een mooie limousine.
Na de luide sirenes van maar liefst 4 politieauto’s van Politie Leeuwarden, stond niet alleen Silvan maar de hele straat op de stoep.

Snel stappen Silvan en zijn gezin de limousine in. Wanneer iedereen ingestapt is, beginnen wij al gelijk met een cadeautje. Namelijk een gaaf kledingsetje van NIK&NIK. Waar Silvan heel blij mee was, de trui ging dan ook gelijk aan.

Ondertussen reden wij snel door met politiebegeleiding naar de eerste bestemming.
Na een uurtje rijden, kwamen wij aan bij Walibi Holland, waar een heel leuk programma op de planning stond. Bij de ingang werden wij ontvangen door Marco, hij nam ons dan ook de hele middag mee door het pretpark.

Als eerst liepen wij naar de nieuwste achtbaan van Walibi namelijk “UNTAMED”. Daar mocht Silvan een kijkje achter de schermen nemen en kreeg hij de bouwtekeningen en ontwerpen te zien van de nieuwe achtbaan. Na alles te weten zijn gekomen over de achtbaan, mocht Silvan natuurlijk even de achtbaan testen. Omdat wij met Marco waren, mochten wij overal met voorrang langs en konden wij mooi de lange rijen overslaan. Silvan ging samen met zijn broer Remco vooraan en natuurlijk moesten pap en mam ook mee, alleen papa vond het wel heel erg spannend. Na de spannende rit, kwam iedereen er gelukkig heel enthousiast en niet misselijk uit, zelfs papa!

Na de spannende achtbaan gingen wij door naar nog drie andere achtbanen, die Silvan het allerleukst vond en natuurlijk mochten wij weer langs de rijen lopen. Bij één van de achtbanen mocht Silvan zelfs meehelpen met het starten van de achtbaan, super vet!

Ook was het Spooky Days in Walibi, dus een spookhuis kon natuurlijk niet missen. De mannen liepen natuurlijk voorop, want die waren niet bang. Moeder liep maar ergens achteraan want die vond het doodeng. Maar toen er een griezel aan kwam met een kettingzaag zette Silvan het toch maar even op het lopen.

Na alle achtbanen en griezels kreeg Silvan nog een leuke goodiebag van Marco, met allemaal leuke merchandise van de achtbaan UNTAMED en een leuk shirt van Walibi.

Na deze spannende middag Walibi reden wij snel door naar de tweede bestemming.

Silvan houdt heel erg van biefstuk dus een bezoekje aan Loetje Almere kon natuurlijk niet missen op deze bijzondere dag. Eenmaal aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door Danny & Pedram van Loetje. Wij kregen een speciale tafel aangewezen, deze was namelijk helemaal versierd voor Silvan.

Na de heerlijke biefstukjes van Loetje, reden wij snel door naar de derde en laatste bestemming.
Onderweg werd er heerlijk genoten van een aflevering first dates. Opeens werd er onderweg even gestopt en stonden Jetse en Koen klaar met twee politiemotoren van Politie Amsterdam die ons verder begeleidden naar de laatste bestemming. Natuurlijk mocht Silvan nog even de politiemotor uittesten.

Eenmaal aangekomen werden wij netjes voor de deur afgezet van RAI Amsterdam!
Silvan kan zijn ogen niet geloven, want vanavond treedt zijn grootste idool op in de RAI namelijk Martin Garrix! Wanneer wij stil staan met de limousine renden er allemaal kinderen naar ons toe, die dachten namelijk dat Martin Garrix erin zat maar nee het was onze Kanjer Silvan!
Snel stapte iedereen de limousine uit en mochten wij via een speciale ingang naar binnen de “Family en Friends ingang”. Hier kregen wij allemaal speciale bandjes en werden wij opgehaald door Gerard, de vader van Martin Garrix. Dit wist Silvan echter nog niet. Dus na een stukje lopen zei Peter “Silvan weet jij wie dit is?”, waarop Gerard antwoordde ”Ik ben niet de moeder van Martin”. Hierna werd Silvan toch wel even stil, want hij liep toch echt naast de vader van Martin Garrix. Eenmaal aangekomen kwam het bij Silvan binnen dat hij een Meet&Greet had met Martin Garrix. Je zag zijn ogen glunderen en wat werd hij opeens stil en verlegen, maar wat was dit een verrassing voor hem!

Hij ging samen met Martin Garrix op de foto en hij kreeg een handtekening op zijn trui, die wordt niet meer gewassen! Ook kreeg hij nog een super vet boek van Martin Garrix, uiteraard met een mooie handtekening.

Na de Meet&Greet gingen wij door naar de zaal waar Martin Garrix op ging treden. Wij hadden de beste plekken en mochten op het family deck zitten, hoe vet! Wij zaten helemaal vooraan en konden alles heel goed zien. Wat een uitzicht hadden wij!
Silvan kon niet wachten om zijn grootste idool te zien optreden. En eindelijk na een uurtje was het zover hij kon zijn grootste idool zien draaien!
Na een tijdje ging Silvan samen met zijn broer dan ook helemaal los op de lekkerste hits van Martin Garrix. Ook werden natuurlijk de nodige Snapchats gemaakt. Na twee uurtjes was het feest dan toch echt voorbij maar wat heeft Silvan genoten van dit vette optreden.
Buiten kwamen we Gerard tegen en wilde Silvan hem nog even bedanken en samen op de foto.

Na deze mooie ervaring was het toch echt tijd om te gaan en reden wij terug naar huis. Onderweg zijn we ook nog even door de McDrive gelopen!

Wat was dit een bijzondere dag voor Silvan, hij is dan ook moe maar zeker voldaan gaan slapen!