Snelheid laat superheld Thijm stralen

`

Als de Kanjer Wens Dag van Thijm aangebroken is, weten Thijm en zijn grote broer Daaf van niets en gaan ze gewoon naar school. De lessen zijn net begonnen als juf Gerry binnenkomt en de hele klas van Thijm en ook van Daaf meeneemt naar buiten.
Dan komt er een optocht aanrijden met voorop motoragent Jac, daarachter de Kanjer Wens Limousine en tot slot John en Ben in twee hele gave, snelle auto’s.

Op pad in supergaaf vervoer
Thijm wist het meteen, geen school vandaag, het was zijn Kanjer Wens Dag. De klasgenoten mochten alle voertuigen goed bekijken en kregen een leuke goodiebag. Thijm en Daaf stapten allebei in één van de sportwagens en ze vonden het meerijden echt een supergave ervaring. Papa en mama gingen in de limousine en de stoet reed naar Dierenrijk in Mierlo.

Indrukwekkend snelle dieren in Dierenrijk
Na een rondje lopen door dierentuin Dierenrijk stonden dierverzorgers Jeroen, Anne-Bob en Wendy te wachten bij het verblijf van de cheeta’s. Thijm is gek van alles wat snel is en dan vooral van de supersnelle cheeta’s. Hij begon helemaal te stralen toen hij mee mocht helpen met het verzorgen van de cheeta’s. Als verrassing voor Daaf mocht hij ook de wolven nog eten geven. Na het verzorgen kregen Thijm en Daaf van Eline allebei een knuffel van hun lievelingsdier.

Genieten van cadeautjes en een BavelsBroodje
Onderweg naar de volgende bestemming was er ruim voldoende tijd voor cadeautjes. Thijm kreeg een op afstand bestuurbare Batmobile van Coolshop en Daaf een mooie Pokémon verzamelmap samen met een stapel nieuwe Pokémon kaarten van Goodnezz B.V. en Pokemonkopen.nl. Tegen lunchtijd reed de limousine Bavel in waar Bram en Marjon van BavelsBroodje een heerlijke lunch hadden voorbereid om onderweg van te kunnen genieten.

RIB-Experience in Rotterdam
Aangekomen in Rotterdam stond kapitein Frank al op de uitkijk. Thijm en het gezin gingen een spannende tocht maken met een supersnelle RIB-boot door de haven van Rotterdam. Na deze supersnelle ervaring zaten Thijm en Daaf vol energie.

Indoor klimpark Family Entertainment Center
Gelukkig konden ze deze energie goed gebruiken in het indoor klimpark van Family Entertainment Center De Belhamel. In de limousine kregen de jongens een superheldenpak en Thijm trok het meteen aan zodat hij deze uitdaging als een echte superheld aan kon gaan. Eenmaal binnen begeleidde Klaas en instructeur Julian de jongens door het parcours. Daaf was binnen no time al helemaal boven samen met zijn vader. Na het klimmen mochten de jongens nog even spelen in het indoor speelparadijs en gingen ze zelfs nog een rondje in de draaimolen.

Verwennerij door Drukwerkdeal en Meester Keeman
Onderweg naar huis kregen Thijm en Daaf allebei een T-shirt van Drukwerkdeal met hun naam erop gedrukt. Thuis aangekomen stonden al heel snel Sjoerd en Ingrid van Restaurant Meester Keeman voor de deur met voor Thijm uiteraard zijn lievelingseten, patat met frikandel en een heerlijke vegetarische ravioli voor de andere familieleden.

Met Het Grote Verhalenboek richting dromenland
Na het smullen kreeg Thijm ‘Marvel – Het Grote Verhalenboek’ van Centrale Uitgeverij Deltas en kreeg Daaf nog een mooie Lego Technic set. Als laatste ontving Thijm zijn Kanjer Wens Kraal en was het tijd om naar dromenland te vertrekken. Thijm en Daaf zullen de volgende dag genoeg te vertellen hebben gehad op school.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Roparun.
De mooie foto’s zijn gemaakt door Ans Ketelaars.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.