Sten heeft kapot veel pret bij StukTV

`

Sten, zijn tweelingbroer Sebb én broer Mats zijn met stomheid geslagen als ze thuis opeens oog in oog staan met een aantal Kanjer Wens-vrijwilligers. Op de vraag ‘gaan jullie mee?’ volgt onmiddellijk en in koor een driestemmig JA! Om de hoek staan de Kanjer Wens Limousine en Fred van Politie Schiedam, die de broers zal escorteren, al te wachten.

Op de geplande route hadden politieagenten René, Mitchell en Julia ervoor gezorgd dat de kruispunten waren afgezet zodat de limousine tot aan de snelweg vrije doorgang had!

Stoppen bij een klooster?
Voor Stens eerste verrassing stopte de limousine bij een klooster in Amersfoort. Je zag hem en zijn broers haast hoorbaar denken ‘wat een gekke plek om te stoppen, wat gaan we hier nou doen?’.

Totdat ze Ennia zagen die een StukTV-jas droeg. Dat kon maar één ding betekenen… Kapot veel pret! De broers buitelden van blijdschap over elkaar toen ze zich realiseerden dat ze hier Giel, Thomas en Stefan gingen ontmoeten. Enthousiaste Stefan verwelkomde hen als eerste. Om te beginnen mochten de broers van hem met ‘De Stilste Show’ meedoen. Sten verloor dit spel en kreeg de ‘legoblokjesstraf’. Die onderging hij natuurlijk zonder mopperen.
Bijwonen live opnames StukTV
Vervolgens verplaatste het feest zich naar boven omdat ze live opnames gingen bijwonen. Véél te snel gaf de klok de tijd voor ’t onvermijdelijke afscheid aan. Nadat het filmen kort was stilgelegd voor een ferme high five met hun idolen, gingen de broers er weer vandoor.

Op Almere Jungle Tour
Het was maar een klein stukje rijden naar de volgende bestemming: Almere Jungle. Esmee en Max stonden hen al op te wachten voor een Jungle Tour. Sten kwam langs veel bijzondere dieren die hij mocht helpen voeren en soms zelfs aaien. Van stekelvarkens tot wasberen, en van een Australische flappentak (wandelende tak) tot alpaca’s, waterschildpadden, groene leguaan en stokstaartjes. Bij de tijgerpython tot slot zag Sten hoe dit zo op ’t oog glibberige dier speciale medicatie kreeg toegediend én mocht hij daarna zelfs voelen of ‘ie nou warm of toch koud was.

Een Lamborghini Huracán als vervangend vervoer
Eenmaal buiten konden de jongens hun ogen niet geloven. Het bleek dat die supergave Lamborghini Huracán voor Sten bedoeld was. Eigenaar Sander zou hem ermee naar Almere rijden voor de volgende verrassing. En of dat nog niet genoeg was, stonden Bas en Remco van de Landelijke Eenheid in de startblokken om hem te begeleiden in hun supersnelle Audi.

Smullen van McDonald’s Almere Buiten
Na aankomst bij het kantoor van Kanjer Wens Nederland, dat als verzamelpunt fungeerde, mochten ook Sebb en Mats nog een stukje mee in de Lamborghini. En zorgden Bas en Remco weer voor de begeleiding. Hierna toog het gezelschap weer in de limousine naar McDonald’s. Samen met gastheer Hans liepen ze in één streep door naar de kassa. Want alles wat ze wilden bestellen, mocht Sten zelf aanslaan! Nadat de keuken wist wat hen te doen stond, gaf Hans zijn gasten er een kijkje. Toen het eten klaar was en in tassen gepakt, reden ze terug naar het kantoor van Kanjer Wens Nederland om er daar van te smullen.

YouTube-filmpjes kijken op weg naar huis
Voordat de limousine zijn gezelschap veilig en wel thuis kon afleveren, was eerst een tankstop nodig bij Shell in Almere Buiten. Zodra manager Peter hoorde van de ‘special guest’ die vervoerd werd, bracht hij Sten en zijn broers snel iets lekkers voor onderweg. De terugreis verliep voorspoedig en de tijd vloog weer. Maar wat wil je ook na zo’n gewéldige Kanjer Wens Dag en je in de limousine via YouTube opnieuw van jouw StukTV-helden geniet!

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door Saan Foundation.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.