Sterrenchef Sym laat iedereen smullen

`

Vlak na het ontbijt staat bij Sym de Kanjer Wens Limousine voor de deur. Hij staat bij het raam al op de uitkijk. De hele familie heeft veel zin in de Kanjer Wens Dag.

YouTuber Royalistiq ‘on board’ in de limousine
Onderweg naar de eerste locatie in Harderwijk keek Sym, samen met zijn broer en zusjes, naar de Lego-film. In de pauze kreeg Sym een persoonlijke videoboodschap van Royalistiq. Sym is groot fan en de YouTuber wenste hem een hele gave dag toe. Na de videoboodschap kreeg Sym een Royalistiq-cap en deze zette hij gelijk op.

Restaurant De Boterlap ontvangt sterrenchef
Bij aankomst in Harderwijk werd Sym warm ontvangen door Bernadette en Carl van Restaurant De Boterlap. Sym wil later kok worden en dat mocht hij nu al ervaren. De koks Dennis en Martijn stonden hem op te wachten voor een rondleiding door het restaurant, samen met zijn moeder. Sym toonde veel interesse in de moestuin van De Boterlap. Hij ging de keuken in om de lunch voor zijn gezelschap te bereiden en mocht kiezen welk gerecht van de kaart hij graag wilde maken. Het werd een clubsandwich die hij zich goed liet smaken. Iedereen had genoten van de heerlijke lunch en was klaar voor de volgende uitdaging.

VR-battle-spektakel en driftkarten bij De Fabriek
Bij De Fabriek in Harderwijk stonden Thijs en Yannick klaar om alle gasten te verwelkomen. Het hele gezin mocht driftkarten en ze gingen de strijd met elkaar aan om te kijken wie de snelste was. Nadat de strijd was gestreden, volgde een verfrissend drankje om vervolgens een nieuwe battle aan te gaan tijdens het VR-lasergamen. Gastheer Daniël legde alles uit en daarna was iedereen ineens in een andere wereld. Dat was echt even wennen en Sym vond het heel erg leuk.

Zwempret in subtropisch Bosbad Putten
De Kanjer Wens Limousine zoefde een stukje over de Veluwe en stopte in een bosrijke omgeving bij subtropisch Bosbad Putten. Sym heeft zich samen met zijn ouders, broer en zusjes heerlijk uitgeleefd op de wildwaterbaan en de andere glijbanen. De kinderen kregen bij het afdrogen allemaal een eigen handdoek waar Tanisha van StorTies uit Zeewolde hun eigen naam op had geborduurd. Dat was een mooi aandenken aan deze superdag.

Kiezen tussen een Lamborghini of een McLaren
Op de parkeerplaats stonden Jarno en Harold bij hun Lamborghini en McLaren en tot hun grote verrassing waren zij speciaal gekomen voor Sym, Lasse, Eva en Ninthe.
Sym en Lasse wilden maar wat graag meerijden in deze vette auto’s. Ze konden niet kiezen in welke auto ze wilden meerijden en dus mochten ze halverwege de rit nog een keer wisselen. Gevolgd door de Kanjer Wens Limousine reed de stoet naar Lelystad.

McDonald’s Lelystad stilt de trek
Het zwemmen had iedereen hongerig gemaakt en bij McDonald’s Lelystad mocht Sym aanschuiven voor zijn lievelingseten. Jorijn van McDonald’s Lelystad zorgde goed voor iedereen en als toetje mochten de kinderen zelf een ijsje samenstellen. Daar werd zichtbaar van gesmuld.

Kanjer Wens Kraal
Moe maar voldaan van alle activiteiten en indrukken was het tijd voor de rit naar huis.
Thuis aangekomen kreeg Sym zijn Kanjer Wens Kraal. Sym, Lasse, Ninthe en Eva gingen heerlijk slapen en Sym droomde al snel van zijn eigen menukaart.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.
De mooie foto’s van deze wensdag zijn gemaakt door Peter Veerman.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.