Stilzitten is voor Lucas geen optie

`

Lucas en zijn zussen Julia en Britt zijn op zaterdagochtend lekker aan het spelen en ze kijken meteen op als ze in de verte sirenes horen. Als het geluid steeds harder wordt, kijken ze elkaar vragend aan. Zodra twee politiemotoren, politieauto’s en een limousine de straat inrijden, is het duidelijk dat de Kanjer Wens Dag gaat beginnen.

Waag de sprong bij Jumpsquare Arnhem
Onder het toeziend oog van veel buren stapte Lucas samen met zijn zussen en ouders in de mooie Kanjer Wens Limousine. De politieagenten startten hun auto’s en motoren en gingen op weg naar de eerste verrassing. Na een korte rit stopte de limousine bij Jumpsquare Arnhem waar Jump Master Giov hen stond op te wachten. Hij was speciaal gekomen om samen met collega’s Jacob en Florian, Lucas en zijn zussen de mooiste sprongen te leren. Voordat hun privéles begon, maakten Lucas en zijn zussen samen met de agenten een paar voorzichtige eerste sprongen. Nadat alle agenten klaar waren, was het tijd om afscheid van hen te nemen en zelf de sprong te wagen. Hierbij werd geen enkel onderdeel overgeslagen; de free run, de extreme sprongen en natuurlijk de trampolines. Na anderhalf uur hard werken en veel plezier maken, was het tijd om naar de volgende activiteit te gaan. De kinderen kregen voor vertrek als verrassing een speciale Jumpsquare-herinnering mee.

Spannende rit door de bossen
In de limousine ontdekten Lucas en zijn zussen hun favoriete snoepjes. Hier werd van gesmikkeld tijdens de rit naar de mooie bossen rondom Schaarsbergen. Aangekomen bij de locatie lieten Nadia en Benjamin, van Husky Events Arnhem, Lucas kennismaken met zijn favoriete hondenras, de husky. Hij leerde alle honden kennen en Nadia en Benjamin vertelden hem alles over deze mooie dieren.

Op kracht komen bij ECHOS
Na alle inspanningen en indrukken op deze ochtend was het tijd geworden om te gaan genieten van een heerlijke lunch. Dianne en Michael van ECHOS Schaarsbergen hadden ervoor gezorgd en het was smullen voor iedereen.
Direct na de lunch was het dan zover, Lucas ging met de husky’s een mooie tocht door de bossen van Arnhem maken. De enthousiaste honden werden ingespannen voor een speciale slee en Lucas mocht hierin samen met zijn moeder plaatsnemen. Dit was een geweldig avontuur, lekker racen met de honden door de bossen.

Knuffels die kunnen toveren
Bij terugkomst lagen cadeaus klaar voor Lucas, Britt en Julia. JM Shops, CoolDogs en Fluzzy hadden onder andere mooie husky-knuffels cadeau gedaan en dat toverde een grote glimlach op de gezichten van de kinderen.

Meet-and-greet met Dutchtuber bij De Koperen Hoogte
De agenten van bureau Arnhem-Zuid stonden alweer paraat om de Kanjer Wens Limousine te begeleiden naar het volgende adres. In Zwolle aangekomen was er een pauze-stop bij De Koperen Hoogte op de 13e etage. Lucas werd aangenaam verrast toen daar opeens zijn favoriete YouTuber Dutchtuber binnenliep. Hij was speciaal voor Lucas gekomen om samen te gamen. Dit was echt supergaaf. Julia, Britt, papa en mama werden ondertussen in de watten gelegd door het personeel van De Koperen Hoogte met een hapje en een drankje in de mooie ruimte met schitterend uitzicht. Na ruim anderhalf uur gegamed te hebben, werd het tijd voor de afsluiter van de gamesessie. Dutchtuber had nog een aantal gave cadeaus voor Lucas voordat hij werd uitgezwaaid.

Nog meer prachtige auto’s
Beneden gekomen stond naast de Kanjer Wens Limousine een mega vette Lamborghini geparkeerd, Lucas’ lievelingsauto. Hij mocht de hele weg naar Arnhem meerijden met Jarno in deze super mooie auto. Ook de zussen Julia en Britt mochten meerijden in een prachtige Porsche met Philip en in een McLaren met Harold. Dit was wel een heel bijzondere rit onder speciale politiebegeleiding van de Landelijke Eenheid.

Lekker eten bij McDonald’s
Op de terugweg was er nog één laatste pitstop voor het lievelingseten van Lucas bij McDonald’s naast het Gelredome. Voor Lucas was een vip-parkeerplek gereserveerd door de medewerkers van het restaurant en dat voelde wel heel erg speciaal. Na het eten mochten Lucas, Julia en Britt hun eigen ijsje samenstellen én zelf maken. Voor vertrek kregen de kinderen nog een speciale McDonald’s-herinnering mee aan deze bijzondere dag. Voor de laatste keer stapte de familie in en reed de Kanjer Wens Limousine naar huis. De hoogste tijd om alle indrukken rustig te gaan verwerken. Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door Stichting Zonnige Jeugd.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.