Stralende Hailey in een glansrol

`

Als we aankomen bij het huis van Hailey en haar zus Kensi staan ze al te trappelen van ongeduld achter de voordeur. Ze kijken verbaasd als ze horen dat de Kanjer Wens Limousine niet meteen vertrekt. Ze nemen alvast een kijkje en worden verrast met de videoboodschap van de Zoete Zusjes. Zij wensen Hailey een hele leuke dag toe en hebben via de post een cadeautje opgestuurd. De meisjes pakken het met veel enthousiasme uit en zijn heel blij met het boek.

Chawila laat je stralen
Weer binnen hoorden ze de bel. Voor de deur stond een mevrouw met een prachtige Elsa-jurk voor Hailey en een Jasmine-setje voor Kensi. Chawila toverde beide dametjes om tot Disney-prinsessen. Door de Elsa-pruik had Hailey het lange haar waar ze altijd al van droomde. De zusjes kregen van Chawila een eigen lipgloss om de hele dag te kunnen stralen. Ineens stond de politie voor de deur. Oh jee, stond de limousine in de weg? Nee hoor, het was politieagente Audrey die de limousine ging begeleiden naar de volgende locatie. Hailey en Kensi wilden heel graag even in de politieauto kijken en de sirenes testen. Sorry buren!

Hoefgetrappel in het Hulkesteijnse bos
Kensi stapte bij Audrey in de auto en de rest van het gezelschap nam plaats in de limousine met als eerste bestemming, Stal Hulkesteijn in Zeewolde. Een koets met paarden en een echte sprookjesprinses stonden daar samen met medewerkster Melanie iedereen op te wachten. Hailey wist niet waar ze als eerste heen wilde. De prinses, de paarden of toch de hond die daar rondliep. Samen met de prinses, haar ouders en Kensi stapte Hailey in de koets, waar ze een top-plek had op schoot bij de prinses. Er werd een mooie rit gemaakt door het bos en terug bij de stallen haalde Melanie Shetland veulen Kareltje van stal. Iedereen was op slag verliefd en Hailey mocht hem even borstelen. Door dit avontuur had iedereen dorst gekregen, de hoogste tijd om neer te ploffen en lekker iets te gaan drinken. De prachtige prinsessentaart van Bakkerij Grootkarzijn uit Zeewolde smaakte daar heel goed bij. Toen het tijd was om afscheid te nemen, kwamen de prinses en Kareltje ook nog even de limousine bewonderen.

Televisiester bij SuperFun Amersfoort
De volgende bestemming was SuperFun in Amersfoort. Tot ieders grote verbazing stond niemand minder dan Mega Mindy daar op Hailey te wachten. Dat was in het begin wel een klein beetje spannend, maar gelukkig werd ze al gauw de nieuwe vriendin van Hailey. Na een uurtje springen, klimmen, klauteren en glijden nam Mega Mindy afscheid met een zang- en dansoptreden. Het was tijd om weer verder te gaan, maar een lekker ijsje kon natuurlijk niet ontbreken.

Viswinkel de Soester
In Amersfoort trapte de limousinechauffeur op de rem bij viswinkel de Soester om twee verse haringen te halen, het lievelingseten van Hailey. De haringen werden bewaard want het was tijd voor een klein dutje in de limousine onderweg naar de volgende locatie.

Ravotten bij Monkey Town Voorthuizen
Bij aankomst bij Monkey Town in Voorthuizen was Hailey gelijk wakker. Kim en haar collega stonden al te wachten en ze hadden zelfs de tafel al gedekt. Hailey en haar zusje mochten hier niet alleen nog meer spelen, maar ook even lekker lunchen. Iedereen genoot van de patatjes, panini’s en het lekkere drinken. Hailey smulde van haar haringen en kon niet wachten om weer te gaan spelen. De meiden ontdekten ieder hoekje van de grote klimkooi en genoten volop. De tijd vloog voorbij en Kim en haar collega kwamen Hailey en haar familie uitzwaaien.

Piep zei de muis in Julianatoren
Zodra we het terrein opreden zag Kensi de Bakkertjes staan. Het van YouTube bekende gezin was speciaal voor de wensdag van Hailey naar Julianatoren gekomen. Dat was een hele grote verrassing. Hailey was gelijk dikke vrienden met iedereen en samen vermaakten ze zich anderhalf uur lang in diverse attracties. Bij de bots-bootjes vond iedereen de nodige verkoeling.
Tijdens het eten van een pannenkoek kreeg Hailey een bezoekje van muis Jul die een enorm groot en mooi Julianatoren-pakket voor onze kanjer had meegenomen. Hailey was superblij. Na het eten was het eigenlijk tijd om afscheid te nemen, maar de Bakkerkids wilden natuurlijk ook een ritje in de limousine maken. Na een kwartiertje rijden was het dan toch echt tijd om afscheid te nemen. Hailey en Kensi kregen nog een paar cadeautjes en de limousine met Hailey en haar gezelschap reed terug naar huis.
Thuis kreeg ze als aandenken aan deze dag de Kanjer Wens Kraal. Het was een volle dag, met veel verrassingen, een lach en een traan, het was onvergetelijk mooi!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.