Susanne beleeft magische momenten bij Disney on Ice

`

Susanne was enorm verbaasd toen wij aanbelden. Toen zij doorhad dat haar Kanjer Wens Dag was begonnen, verscheen er een grote glimlach op haar gezicht.
Die glimlach werd alleen maar groter toen de limousine de straat ingereden kwam. Er waren familieleden en buren komen kijken om Susanne uit te zwaaien.

Susanne was ontzettend nieuwsgierig waar wij naartoe zouden gaan. Wij moesten een aardig stuk rijden. Na twee uur rijden, kwamen wij aan bij de eerste bestemming. Dit was Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Hier mocht Susanne heerlijk shoppen! Voordat wij gingen shoppen, maakten wij een korte stop voor een kopje koffie om even bij te komen van de lange rit.

Het winkelcentrum was prachtig versierd met lichtjes en slingers. Omdat er zoveel winkels waren waar geshopt kon worden, besloten wij eerst even lekker rond te gaan kijken. Uiteindelijk kwamen wij bij een juwelierswinkel. Hier was echter zoveel keuze, dat Susanne het erg lastig vond om te kiezen. Wilde zij nu een armband of een ketting? Wilde zij deze dan met of zonder bedeltjes? Een vriendelijke medewerkster nam alle tijd voor haar. Zij liet Susanne alle mogelijkheden zien. Uiteindelijk koos Susanne een mooie armband met bedeltjes. Deze moest natuurlijk direct om. Wat stond hij mooi!

Hierna hebben wij nog een stop gemaakt in een winkel waar allerlei lekkernijen werden verkocht. Susanne wist precies wat ze lekker vond en er werden verschillende lekkernijen uitgekozen.

Van al dat shoppen krijg je trek. Wij gingen onderweg naar Happy Italy in Rotterdam Zuid voor een lekkere lunch. De pop van Susanne, Fleur, werd tijdens de rit op de hoogte gebracht van alles wat Susanne al had meegemaakt. Susanne en pop Fleur zijn onafscheidelijk. Susanne was dan ook erg blij toen ze bij Happy Italy samen met Fleur een tafel mocht kiezen.
De pizza’s waren gigantisch groot en smaakten goed. Ook de pasta viel goed in de smaak. Er werd door iedereen heerlijk gegeten.

Na de lunch was het tijd om door te gaan naar de volgende verrassing. Toen wij naar buiten liepen, zagen wij dat er zich een grote wachtrij had gevormd voor Happy Italy. De mensen die stonden te wachten, complimenteerden Susanne over haar mooie pop. Susanne vertelde zelfs dat er mensen waren die dachten dat het een echt kindje was. Susanne glunderde!

We reden met de limousine naar Ahoy. Daar aangekomen had Susanne nog geen idee wat haar te wachten stond. Wat zou de verrassing nou zijn? Toen zij een tas vol cadeautjes kreeg, die haar door De Haas Projecten werd aangeboden en zij de borden van Disney on Ice zag, besefte ze wat wij zouden gaan doen. Wij gingen naar Disney on Ice! Binnen werden wij ontvangen door Karin. In de hal waar de show zou plaatsvinden keek Susanne haar ogen uit.

Toen de show eenmaal begon, verscheen er een grote glimlach op het gezicht van Susanna. Ze vond de muziek en de voorstelling geweldig! Een geslaagde verrassing.
Na de show was het tijd om weer op huis aan te gaan. Het was al laat en iedereen was moe geworden van deze mooie, bijzondere dag. Toen wij afscheid hadden genomen, kregen wij nog een verrassing van Susanne! Ze had een heel mooi tegeltje voor ons gemaakt. Ontzettend lief!

Het is een dag waar Susanne het nog heel vaak over zal hebben. Wat heeft zij genoten!

De mooie foto’s zijn gemaakt door Diane Schnelle.