Teun straalt op ‘zijn mooiste dag’

`

‘Zij… Zij is de zon en de maan voor mij. Zij is het beste van allebei. En ze doet iets met mij…’. Voor Teun is dit Femme. Zijn meisje. Over wie hij al sinds hij kan praten zegt “Later als ik groot ben ga ik met Femme trouwen”. Surprissssse. Zo lang hoef je niet te wachten Teun. Dit gaat vandaag gebeuren op jouw Kanjer Wens Dag!

In z’n zondagse pak
Teun was deze zondagochtend verteld dat hij z’n nette ‘pak’ aan moest doen omdat hem en zijn ouders Marieke en Arian een fotoschoot te wachten stond. Een verrassing van de vriendengroep van het gezin: Luuk en Yvonne, Ronny en Esther, Marieke en Niels, en Stefan. Die hadden een goed excuus nodig om het gezin te kunnen ‘ontvoeren’ voor iets heel anders: een feestelijke en vooral zorgeloze dag die zij dit gezin zó gunnen. Net als zijn grote broer Daan* is Teun namelijk ziek en zijn ook zijn vooruitzichten somber.

Aan alles is gedacht
Op het moment dat Teun dacht te worden opgehaald voor de fotoshoot, kwam daar opeens de vriendengroep aan. Een van hen overhandigde Teun snel een cadeautje. Wat bleek? Daar zat een ingelijste trouwkaart in. Dit kon maar één ding betekenen wist Teun. Dit werd nu al zijn mooiste dag!
De vrienden hadden aan alles gedacht en toverden voor iedereen feestkleding tevoorschijn én lieten zelfs een kapper en visagist komen.

Femme maakt haar opwachting
Femme’s ouders zaten eveneens in het complot en hadden ervoor gezorgd dat hun dochter een prachtige bruid was. Ze werd bij Teun voorgereden in de Kanjer Wens Limousine. Wat was ze moooiii… Teun glunderde van oor tot oor toen hij zijn meisje zo zag. Zodra de bruidegom en zijn vader en moeder zich bij Femme hadden gevoegd, sloot de politie van Helmond zich aan om hen te escorteren naar De Brabantse Hoeve.

Trouwen in De Brabantse Hoeve
Alle familieleden, vrienden en bekenden van Teun en zijn aanstaande vormden een erehaag toen ze de limousine zagen aankomen. Terwijl eigenaar Hugo het bruidspaar ontving, namen de bruiloftsgasten alvast plaats in de bruidstuin.

Prachtige ceremonie
Trouwambtenaar Stefan was ongelooflijk goed op de hoogte van het bruidspaar. Hierdoor werd het een prachtige ceremonie met Teun en Femme als stralend middelpunt. Na het moment suprême – de trouwgelofte, ringen, knuffel én handtekeningen in het trouwboekje en onder de trouwakte – was het huwelijk officieel. Hóógste tijd voor taart.

Samen de taart aansnijden
Er was een fantastische bruidstaart geregeld. Femme en Teun sneden ‘m samen aan én brachten een toost uit. Natuurlijk mét (kinder)champagne!

Laat het feest maar beginnen
Voor het feest daarna waren er geweldige activiteiten. Zoals bijzondere foto’s met trouwversiering van fotohokje.nl, Fursuiters (Momo, Dailsy, Bing en Puppy), Star Wars-karakters van 501st en Clown Marcel. Die laatste had Luciana en Moreno als zijn assistentjes meegenomen om nóg meer kinderen te kunnen vermaken. Net als Springkussenverhuur West-Brabant die er was met springkussens, een rodeostier en allerlei spellen.

Onvergetelijke mooiste dag
Aan alle goede dingen komt een eind helaas dus ook aan deze onvergetelijke dag. Maaaarrr pas ná nog een allerlaatste verrassing. Die wachtte het kersverse stel in de straat van Teun, waar zijn klasgenoten, leraren, buren, kennissen en nog veel meer mensen de limousine opwachtten om hem en zijn bruid te feliciteren op hun mooiste dag!

De foto’s zijn van Barbara Daamen en Claudia Lambrigts en de film is gemaakt door Paul van Lankveld.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.