Thijs ontdekt zijn magische krachten

`

De Kanjer Wens Dag van Thijs is aangebroken en dat blijft niet onopgemerkt als de limousine onder begeleiding van zowel een politiemotor als een politieauto de straat in komt rijden. Thijs bewondert de politieauto en -motor van agenten Raymond en Jan van Politie Oisterwijk. Samen met zijn grote zus Britt stapt hij voor het eerste stuk van de reis in de politieauto en met loeiende sirenes gaat de dag van start.

Zoete lekkernijen en leuke post
De Kanjer Wens Limousine ging op weg en patissier en chocolatier Saranne uit Oisterwijk had een prachtig plateau gemaakt met heerlijke hapjes om onderweg van te smullen. Ook het lievelingssnoep van Lonka lag voor Thijs in de limousine klaar. Van het Donald Duck leespakket werd goed gebruik gemaakt tijdens de lange ritten.

Dutchtuber helpt bij ‘The Great Escape’
De eerste bestemming was ‘The Great Escape’ in Zwolle. Thijs werd enthousiast opgewacht door Bo en Anne en ze namen hem mee naar de onwijs spannende escaperoom ’The Lost Package’. Konden ze het belangrijke pakketje op tijd vinden of zijn ze verdwaald in de gangen van het postsorteercentrum? Gelukkig hoefden ze het niet alleen te doen, YouTuber Dutchtuber stond Thijs en zijn familieleden op te wachten om samen dit spannende avontuur aan te gaan. Thijs is groot fan van Dutchtuber en na het geslaagde avontuur kon Thijs met Dutchtuber verder kletsen onder het genot van een drankje. Dutchtuber had een mooi cadeau voor Thijs, zijn dag kon niet meer stuk.

Lievelingslunch bij McDonald’s Zwolle Noord
Op naar een lekkere lunch en ja als Thijs mocht kiezen, werd dit McDonald’s en dat kon op zijn Kanjer Wens Dag natuurlijk echt niet ontbreken. Thijs werd hartelijk ontvangen door gastvrouw Wing en hij heeft zelf zijn overheerlijke Big Mac mogen maken.

Feestje in de Kanjer Wens Limousine
Jamin had een pakket samengesteld voor Thijs en Britt en het was de hoogste tijd om deze goodiebag eens goed te bekijken. Er zaten veel zure snoepjes in, wat duidelijk zichtbaar was aan het gezicht van Thijs. Zijn favoriete muziek is de muziek van de Snollebollekes en omdat Thijs wel van een gezellig feestje houdt, werd deze muziek in de limousine aangezet, waarbij hij ook van de Snollebollekes een goodiebag kreeg.

De Schattelijn is een magische plek
Aangekomen bij cultureel centrum De Schattelijn in Geertruidenberg werd Thijs ontvangen door goochelaar en MiNDHACKER Marc Woods en Henk, eigenaar van De Schattelijn. Thijs en zijn familie kregen een privéshow en Marc kon de hulp van Thijs goed gebruiken om zijn show tot een succes te maken. Thijs genoot van alle trucs die voorbij kwamen. Marc liet Thijs stralen door een aantal magische geheimen met hem te delen. Deze ontmoeting had van Thijs nog veel langer mogen duren. Magicshop.nl had nog wat goocheltrucs voor Thijs verzameld zodat hij thuis rustig verder kan oefenen.

Waanzinnige boomhut en wildwaterpret
Na dit spektakel kon Thijs in de limousine even op adem komen en ditmaal lag een koffertje vol met snoep op hem te wachten. Dit viel goed in de smaak want volgens een glunderende Thijs kun je nooit genoeg snoep hebben. Thijs leest graag de boeken van de reeks ‘De waanzinnige boomhut’ en hij was blij verrast om het boekenpakket in de Kanjer Wens Limousine te vinden. Deze boeken kan hij thuis op zijn gemak gaan lezen en doorbladeren. Ondertussen reed de limousine rustig door naar Center Parcs De Kempervennen en daar aangekomen werd Thijs verwelkomd door gastvrouwen Peggy en Ina voor een lekker diner bij restaurant Nonna’s. Thijs heeft genoten van een pizza salami en hij is daarna samen met Britt en papa lekker gaan zwemmen. Ze zijn wel tien keer op de wildwaterbaan geweest. Thijs en Britt mochten bij het aquarium achter de schermen kijken en ze hebben de haai van heel dichtbij kunnen zien. Nadat ze nog een laatste keer van de glijbaan waren gegaan, kregen Thijs en Britt een handdoek met daarop hun naam, geborduurd door Tanisha van StorTies in Zeewolde.

Cadeautjesfeest
Thijs heeft twee hondjes en daar is hij heel gek op. Pillow Buddies had een mooi kussen voor hem gemaakt met de foto van zijn hondjes erop, zo zijn ze altijd dichtbij. YouTuber Dylan Haegens had een pakketje opgestuurd met superleuke spulletjes en als klap op de vuurpijl kreeg Thijs van Van Hoorne Entertainment kaartjes cadeau om naar de musical van Titus & Fien te gaan. Thijs is daar, als groot fan van deze personages, heel blij mee. Met deze toegift in het vooruitzicht ging hij, eenmaal weer thuis, eerst rustig nagenieten van zijn Kanjer Wens Dag en oefende hij voorzichtig op de snoep-kom-tevoorschijn-goocheltruc.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.