Timo maakt een ontdekkingsreis

`

Politieagenten Jeroen, Lars, Shelley, Kelly en Peter maken iedereen duidelijk dat dit geen gewone dag wordt. De politiesirenes kondigen de komst van de Kanjer Wens Limousine in de straat luid en duidelijk aan. Als de stoet voor de deur stilstaat, inspecteren Timo en zijn zusje Lotte eerst grondig de politiemotoren en broertje Milo bekijkt dit alles op veilige afstand. Iedereen instappen, het avontuur kan beginnen. Horen we in de verte nou gebrul?

Dieren voeren in Dierenpark Hoenderdaell
Iedereen genoot met volle teugen in de limousine op weg naar Dierenpark Hoenderdaell. Speciaal voor Timo waren zij eerder opengegaan en omdat hij helemaal gek is van tijgers mocht hij de 16-jarige tijger Goha helpen voeren. Met een speciale tang gaf hij stukjes vlees aan door het hek. Timo wist al veel over tijgers te vertellen en hij genoot zichtbaar. Samen met begeleider Daphne en dierenverzorgster Wendy mocht iedereen mee naar het binnen-verblijf van de tijgers. Lotte en Milo durfden het aan om ook even te helpen. Op weg terug naar de limousine wandelden ze langs de beren, precies op tijd om te helpen bij het voeren. De beren gingen er zelfs even rechtop voor staan en dat gebeurt niet vaak.

Verwennerij bij van der Valk Hotel in Breukelen
De tijgers en beren hadden dankzij de hulp van Timo geen honger meer maar in de limousine hoorde je de magen knorren. Een goede reden om te stoppen bij van der Valk Hotel Breukelen waar Felicia klaarstond om iedereen naar de tafel te begeleiden voor een heerlijke lunch waar iedereen goed werd verwend. Timo had zijn bord nog niet leeg of het was alweer tijd voor het afscheid.

Terug in de tijd bij de grootste dino expo
De volgende bestemming was niet ver rijden, de Jaarbeurs Utrecht. Via Joosje en Julie was geregeld dat de limousine supervip kon parkeren. Timo stapte de Kanjer Wens Limousine uit en direct de ‘World of Dinos’ in de Jaarbeurs in. Daar stond Marlon klaar met een geweldige verrassing voor het hele gezin. Op deze grootste dino-expositie van Europa waren zij echte vips en mochten zij daarom de virtual-reality-tour doen: rijden op dino’s. Uiteraard werd in de shop een mooi dinocadeau uitgekozen door iedereen. En omdat de kinderen de speurtocht goed hadden afgerond, kregen ze allemaal nog een heus dinodiploma. Wat waren ze trots.

Snelle jongens op circuit Zandvoort
Onderweg naar het circuit in Zandvoort werd de limousine begeleid door de politie Heemstede. Lars, Sander, Sidney en Alex lieten Timo zelfs meerijden in de politieauto en hem de sirenes en zwaailichten aanzetten. Hij glunderde van oor tot oor.
Michael Bleekemolen, ex-F1-coureur, stond al klaar om Timo te ontvangen en hem tijdens het rondkijken echt alles te vertellen over zijn grote wens om ook autocoureur te worden. Timo ging op schoot bij Michael om de Ferrari over het circuit sturen. Papa zat er trots naast en zag hoe Timo het sturen al heel snel onder de knie had. Michael zorgde ervoor dat de nodige snelheid gehaald werd en Timo schoot voorbij aan de toekijkende mama, Lotte en Milo. Na het racewerk trok vooral de zwarte Lamborghini de aandacht van Timo en als een ervaren coureur keek hij stralend de flitsende camera’s in.

Smullen bij De Hemelse Pannenkoek
De dag zat er bijna op maar eerst nog een keer smullen. Timo is helemaal verzot op pannenkoeken en dus werd koers gezet naar restaurant De Hemelse Pannenkoek waar Mark een mooi plekje vlakbij de speelplaats had geregeld. De kinderen konden zich uitleven op de springkussens tijdens het wachten op de pannenkoeken. Toen deze op tafel stonden, was het duidelijk dat Timo er echt heel gek op was want in no-time had hij zijn bord leeg en zus Lotte was nog niets eens begonnen. De ijsjes waren bijzonder populair met het warme weer op deze dag en ook het toetje ging er goed in.

Muzikale terugreis
Helaas was het nu echt tijd voor de terugreis. Onderweg werd nog even lekker meegezongen op de heerlijke muziek in de limousine. Thuisgekomen kreeg Timo uiteraard de mooie Kanjer Wens Dag Kraal uitgereikt. Iedereen heeft tot het laatste moment zichtbaar genoten. Dit bijzondere avontuur gaan ze nooit meer vergeten.

De foto’s zijn gemaakt door Patrick Vischschraper.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.