Verrassingen voor knuffelkampioen Femme

`

Als vroeg in de morgen de Kanjer Wens Limousine voor komt rijden duurt het niet lang of Femme staat buiten en haar Kanjer Wens Dag kan meteen beginnen.

Puppykennel De Witterskuil
De dag begon met heel veel schattigheid bij kennel De Witterskuil in Zeeland, Noord-Brabant. Hier mocht Femme een half uur knuffelen met puppy’s, haar lievelingsdieren. Het was een heerlijk begin van de dag met deze dotjes. De hondjes vonden alle schoenen ontzettend leuke speeltjes en dat zorgde voor de nodige hilariteit. Op het moment dat eigenaar en professionele hondenfokker Sil de hokken opendeed en alle puppy’s met de mamahonden in de tuin konden spelen, werd het een gezellige chaos.

Manege Het Paardrijk in Berlicum
Voor nog meer dierenliefde ging de Kanjer Wens Limousine door naar Manege Het Paardrijk in Berlicum. Eigenaresse Anneke nam alle tijd voor Femme. Pony Frits werd uitgebreid geborsteld en zijn manen en staart werden voorzien van mooie draaivlechten. Tot slot hing Femme een bloemenkrans om zijn hals en kon hij opgezadeld worden. Het was voor Femme even wennen en ze reed rustig rondjes in de bak. Algauw reed ze een slalom en ging ze zelfs in draf met twee losse handen, wat een topper.

Restaurant Smaakvol, een aanrader
Na zoveel liefde en aandacht van en voor dieren was het tijd voor wat aandacht voor de innerlijke mens. Er werd genoten van een heerlijke lunch bij restaurant Smaakvol in Berlicum. Dit bijzondere restaurant heeft heerlijke broodjes op de kaart staan en ook salades en warme gerechten.

Graffiti-artiest
Weer in de limousine keek Femme vol spanning door de voorruit. Ze werd wel een beetje ongerust toen haar huis in zicht kwam en ze vroeg zich af of deze dag al voorbij was.
Terwijl Femme aan het genieten was bij de puppy’s en paarden was graffiti-artiest Sven van Hermon aan het werk geweest op de slaapkamer van Femme. Ze was namelijk helemaal niet blij meer met de vele pandahoofdjes op het behang en het was dus tijd voor iets anders. De fiets van opa stond bij het huis maar hij was zelf nergens te bekennen. Na een korte zoektocht vond Femme haar opa boven, bij de grote verrassing op de muur in haar kamer. Opa had graffiti-artiest Sven binnen gelaten en was vervolgens niet weg te slaan bij het fantastische werk wat Sven deed. Iedereen was dolenthousiast over het geweldige eindresultaat.

Vriendinnen-surprise
Terwijl Femme de graffiti bewonderde, kwamen haar drie vriendinnetjes Liv, Liz en Yenthe zachtjes de huiskamer binnen. Dat was een gezellige SURPRISE voor Femme op het moment dat ze naar beneden kwam. Ze was er heel blij mee dat haar vriendinnen de rest van de dag met haar meegingen. Deze verrassing was echt compleet door de chocoladetaart, speciaal voor deze dag gemaakt door bakker Teun van Breadpoint Brood en Banket in Best.

Kunstsprongen bij JumpXL in Eersel
Nadat iedereen had gesmuld van de taart en drinken stapten de meisjes in en vertrok de limousine naar JumpXL in Eersel. Daar lagen speciale sokken klaar en was er een tafel gereserveerd waar limonade en popcorn werd neergezet. Tijd om aan tafel te zitten hadden de meisjes niet, ze renden direct de trampolinehal in. Hier werden de mooiste kunsten uitgehaald en angsten overwonnen.

Van Eersel naar Texas en weer terug
Na een uurtje springen werd Femme geroepen om naar het kantoor te komen. Daar stond een laptop klaar en mocht ze videobellen met multi-talent Meisje Djamila. Zij woont helemaal in Texas en kon op deze manier toch een bijdrage leveren aan deze dag voor Femme. Er werd gezellig gekletst en Djamila liet haar handen zien, die waren nog blauw van het slijm dat ze vlak daarvoor had gemaakt voor haar nieuwste YouTube-filmpje. Weer in de limousine werd dit filmpje dan ook gelijk bekeken.

Politie op het menu
Om de dag af te sluiten reed de Kanjer Wens Limousine terug naar het huis van Femme. Goed en wel thuis werd er aangebeld en stond er politie voor de deur. Politieagenten Ruud en Ingrid kwamen gelukkig geen boetes uitdelen maar brachten heerlijke menu’s van de McDonald’s in Best. Voordat er gegeten werd, mochten Femme en haar vriendinnen nog even in de politieauto kijken en de diverse zwaailichten proberen en de sirene aanzetten. Na het uitzwaaien was het tijd om te gaan eten en het laatste cadeautje van deze Kanjer Wens Dag in ontvangst te nemen van familiebedrijf Jimmy’s Popcorn uit Oud Beijerland.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.