Vriendinnendag XL voor Juanisha

`

Juanisha weet dat haar Kanjer Wens Dag begint als ze de Kanjer Wens Limousine haar straat in ziet rijden. De limousine wordt zelfs begeleid door een politieauto van politie Buchten. Haar vier beste vriendinnen staan als verrassing al blij op haar te wachten en dat betekent dat het een supergezellige meidendag wordt.

Ultieme wellness bij Beauty Relax & BabySpa en SADA Haarmode
Juanisha, haar moeder en vriendinnen Alysha, Amelia, Alexia en Luciana stapten in, bewonderden de gekleurde lichtjes en zetten gelijk een muziekje op. Met Maaza Tropical, het favoriete drankje van Juanisha in de champagneglazen, werd geproost op een mooie dag. Politieagent Dave vertrok met loeiende sirenes op zijn motor en de buren zwaaiden de limousine uit. De eerste stop was bij Beauty Relax & BabySpa. Sifra stond al op de uitkijk en begeleidde de meiden naar de tafel die vol stond met lekkers en kinderchampagne. De dames kregen een ‘Girls wellness deluxe party’ en dat hield in dat ze een gezichtsmasker, voetverzorging, een manicure, hairstyling en visagie kregen. Ze mochten zelfs in de fish spa en de jacuzzi. Juanisha en haar vriendinnen werden 2,5 uur lang verwend door Sifra, Sandra en Iris. Juanisha’s moeder kreeg bij SADA-Haarmode van Samira een fijne kappersbehandeling. Na die heerlijke verwennerij zagen zij er allemaal tip top uit en waren ze klaar om de rest van de dag te rocken.

Lunchen bij Brouwerij De Fontein
Voor de lunch reed de Kanjer Wens Limousine naar Brouwerij De Fontein, waar iedereen vriendelijk werd ontvangen door Lonneke en Rik. Het was heerlijk weer en op het terras stond een kleurrijke tafel gedekt met het mooiste servies van tante Fie. De high tea met zoetigheden, lekkere hapjes en sandwiches werden geserveerd en dat was smullen geblazen.

Beroemde blauwe Ferrari
Juanisha zat nog na te genieten van al het lekkers toen ze luid geronk van een auto hoorde. Het was een blauwe Ferrari en Juanisha wist direct, dat waren Kosso en Dorentina en tranen van blijdschap liepen over haar wangen. Ze is namelijk groot fan en volgt hen dagelijks op social media. Juanisha en haar vriendinnen mochten werkelijk alles vragen en voor Juanisha was het maken van een TikTok-filmpje met Dorentina de allerbelangrijkste vraag. Kasteelruïne Stein was op loopafstand en daar maakten ze twee TikTok-filmpjes en nog een heleboel foto’s. Het afscheid bestond uit een groepshug. Kosso en Dorentina hadden truien voor Juanisha en haar moeder geregeld en deze werden de volgende dag thuisbezorgd.

Tussenstop bij ICI PARIS XL in Beek
Bij ICI PARIS XL stonden Patricia en haar team klaar om Juanisha een mooi beautypakket mee te geven. Een mooie DKNY-tas bomvol met make-up, geurtjes, een waterfles, INTIMACY-ketting en nog veel meer. Ook Juanisha’s vriendinnen werden niet vergeten en dat was natuurlijk heel attent, zij kregen een tasje mee met leuke testers en Juanisha’s moeder kreeg een mooi make-up tasje.

HFC Dancestudio in Heerlen
Juanisha is dol op dansen en dan vooral hiphop. Bij HFC Dancestudio kregen Juanisha en haar vriendinnen een toffe hiphop workshop van Joey. Zijn coole moves hadden de meiden na even oefenen al aardig onder de knie. Bij het omkleden kregen ze allemaal een hoodie van Ink-Clinic cadeau, met hun naam erop geprint. Met de prachtige hoodie aan was het tijd om op zoek te gaan naar de beroemde muurschilderingen waar Heerlen bekend om staat. Dit was echt de perfecte achtergrond voor een mooie fotoshoot en hun stoere outfit kwam goed tot zijn recht.

Gastvrij McDonald’s Geleen
Van al het dansen en foto’s maken hadden ze flink trek gekregen en de limousine reed naar McDonald’s Geleen voor het lievelingseten van Juanisha. In een aparte ruimte stond op tafel zelfs een cadeautje klaar. De bediening was heel vriendelijk en iedereen genoot van een eigen gekozen menu met een lekker ijsje toe.

Lucardi Juwelier Venlo
Haar vriendinnen zijn heel belangrijk voor Juanisha en dat werd bestempeld met een vriendschapsketting bestaande uit vijf delen die als een puzzel in elkaar passen. Op elk deel was hun eigen letter gegraveerd door Lucardi Juwelier Venlo. Voor altijd samen. Thuis was het tijd om afscheid te nemen, maar niet voordat Juanisha haar Kanjer Wens Kraal had ontvangen. De vriendinnen bleven nog voor een sleep-over bij Juanisha om met elkaar na te genieten van deze heerlijke dag.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.