Waar Ga Je Heen, zingt zangeres Fleur?

`

Fleur, haar broertje Mees en haar mama en papa staan buiten om de limousine op te wachten. De dag moet nog beginnen en haar eerste wens, rijden in een limousine, gaat dankzij chauffeur Bilal van XL-Limousine al in vervulling. Fleur stapt als eerste in en is zichtbaar blij met zo’n super start. De school van Fleur ligt op de route en er wordt een tussenstop geregeld. De hele klas staat op de uitkijk en nadat alle leerlingen even in de limousine hebben mogen kijken, vertrekt deze onder luid applaus.

Bijzondere dieren in Dierenpak Zie-ZOO
Fleur kreeg in de limousine een surprise-box van De Zoete Zusjes, prachtig versierd door Janna en Saar met daarin een paar leuke boeken en een gesigneerd geel petje.
Bij Dierenpark Zie-ZOO in Volkel werd Fleur welkom geheten door dierenverzorger Ivo. De rondleiding begon bij de pinguïns, het lievelingsdier van Fleur. Verzorgster Lora vertelde tijdens het voeren van alles over deze leuke dieren. Fleur en Mees mochten daarna de schildpadden borstelen en de wasberen kregen lekkere meelwormen uit een oude schoen. Fleur mocht zelfs nog de miereneter voeren, samen met Sven. Aan het einde van de rondleiding stond in de blokhut, op een mooi gedekte tafel, een lunch klaar. Voor het eten kregen Fleur en Mees een diploma dierenverzorger uitgereikt en een lieve pinguïn-knuffel. Fleur genoot zichtbaar van haar favoriete lunch, een broodje snijworst.

Politiemotor onderweg naar winkelparadijs
Op weg naar de limousine zag Fleur opeens Jeppe staan, een stoere politieagent met een nog stoerdere motor. Fleur en Mees mochten even op de motor zitten en niet veel later reed Jeppe met zwaailicht en sirene voor de limousine uit. Dat vond ze heel vet. In Uden was een shop-stop bij Jamin waar Peter en Romy zorgden voor een zoete ontvangst. Fleur en Mees mochten allebei een snoepzak kiezen en als extra verrassing kreeg Fleur een pakketje met lekkere snoepjes en een mooie ballon. Met hun handen vol lekkers ging de stoet richting WE Fashion Uden waar Laura al op Fleur stond te wachten. Fleur mocht een setje kleding uitzoeken en Mees een leuke polo. Weer terug bij de limousine werd afscheid genomen van Jeppe en hij gaf Fleur en Mees een mooie politie-knuffel.

Smullen van een BavelsBroodje
In de limousine keken Fleur en Mees heerlijk naar een filmpje en onderweg werd gestopt bij BavelsBroodje waar Bram en Marion voor een hartig tussendoortje zorgden. Als extra verrassing kreeg Fleur een Hello Kitty-kwartet en Mees een memory spel.

Emma en L’Oréal op Landgoed Ulvenhart
Jolein, gastvrouw bij Landgoed Ulvenhart, zorgde voor een warm welkom en begeleidde Fleur naar een zaal waar haar collega’s Karen en Patricia, Coca-Cola zero, chips en snoepjes klaar hadden gezet. Fleur zat nog maar net toen haar ogen wagenwijd opengingen want zangeres Emma Heesters kwam binnenlopen. Fleur werd er helemaal stil van. Zelf wil ze later graag zangeres worden en ze is groot fan van Emma. Al snel begonnen ze samen lekker te kletsen. Natuurlijk wilde Emma ook samen met Fleur zingen, maar dan moest Fleur eerst als een echte zangeres worden opgemaakt. Emma stelde voor dat zij dit met het mooie pakket make-up spulletjes van L’Oréal zou verzorgen. Fleur mocht de spulletjes ook houden, daar was ze heel blij mee en Emma en Fleur werden prachtig op de foto gezet. Fleur zong stralend mee met ‘Waar Ga Je Heen?’ Een echte zangeres in de dop.

Cadeautjes onderweg naar Etenswaard
Terug in de limousine was het de hoogste tijd voor cadeautjes. Voor Fleur had Lisa van fidgettoyskopen.nl een pakketje met Fleurs lievelingsspeelgoed, Fidget toys, samengesteld. Van Kosmos Uitgevers kreeg ze het boek ‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’. Mees kreeg een pakketje met mooie Pokémon-spulletjes van Rody van Toys Exclusive. Na alle verrassingen konden Fleur en Mees raden dat het tijd was om te gaan eten. De limousine stopte bij Restaurant Etenswaard Wereldkeuken in Valkenswaard, weer één van de favoriete restaurants van Fleur. Bij het all you can eat-buffet mocht Fleur helemaal zelf kiezen wat ze graag wilde eten. Ywu bracht Fleur naar een tafel die speciaal voor haar was versierd en ook hier stond haar favoriete drankje al voor haar klaar.
Moe maar voldaan stapten ze na het eten de limousine in voor de reis terug naar huis en als je heel goed luisterde, hoorde je Fleur, die zachtjes haar favoriete liedjes zong.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.
De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.