Willem loopt DutchTuber tegen ‘t lijf

`

De limousine met politiebegeleiding rijdt voor de verandering eens niet een woonwijk binnen, maar een campingterrein op om een Kanjer te verrassen. Vele nieuwsgierige ogen volgen hem vanuit hun luie stoelen om te kijken waar ‘ie halthoudt: bij Willem en zijn familie!

Nadat Willem van dit onverwachte bezoek bekomen is, mogen hij en zijn broertje Benjamin eerst de politieauto van Lintha en Irene verkennen. Onder de indruk neemt Willem, uiteraard, op de passagiersstoel plaats en ploft zijn broertje op de achterbank. Als dit al zo veel met ze doet, hoe zouden ze de limousine dan vinden? Net zo geweldig!

Naar het leukste en stoerste trampolinepark: Street Jump
Zodra de broers zich in de limousine ‘geïnstalleerd’ hadden, ging de reis naar Street Jump in Apeldoorn. Onderweg daarnaartoe vermaakten Willem en Benjamin zich met de twee tassen vol cadeautjes die ze van Lintha en Irene hadden gekregen.

Eigenlijk wilde Willem op zijn verjaardag al naar een trampolinepark, maar coronabeperkingen gooiden roet in het eten. Gelukkig bleken bij Street Jump de maatregelen intussen versoepeld te zijn en ging die wens nu alsnog in vervulling. Maar, de grootste verrassing daar was nog wel dat Willem – terwijl hij net een sublieme salto maakte – opeens zijn beste vrienden Max, Chloë en Koen zag aankomen.
Nadat de vriendengroep, maar ook Benjamin én zijn vader en moeder, zich een tijdlang heerlijk op de trampolines hadden uitgeleefd, werd het tijd voor iets anders heerlijks: een lekkere dorstlesser en daarna lunchen bij Het Kletskopje.

Over de rode loper naar Koffiehuis Het Kletskopje
Het Koffiehuis had er een ware vip-ontvangst van gemaakt door voor Willem en zijn gasten de rode loper uit te rollen én een welkomstbord bij de deur te zetten. Eenmaal binnen genoot het gezelschap van onder meer wentelteefjes, broodjes bal, salades, uitsmijters en meer. Willem wilde graag een pannenkoek die (nog) niet op de kaart stond. Eentje met spek en rozijnen. Geen probleem, dan maakten ze die toch gewoon voor hem. Dit bleek zo’n goede smaakcombinatie dat Het Kletskopje ‘m als ‘Pannenkoek Willem’ op de menukaart ging zetten! Ter afsluiting en als aandenken kreeg hij ook van hen een cadeautje.

Bij Bonami SpelComputer Museum je held tegen ’t lijf lopen
Als je zoals Willem dol bent op gamen, mag op jouw verrassingsdag een bezoek aan het Bonami SpelComputer Museum niet ontbreken. Voor gamers dé plek om je hart op te halen aan de allereerste spelcomputer van Nederland tot aan de hypermodernste consoles en computers. Willem wist niet wat hij zag. En wie. Want zag hij daar nou zijn held DutchTuber Roblox spelen? Normaalgesproken staat Willem niet snel met zijn mond vol tanden… Ach, dit hoorde natuurlijk ‘gewoon’ bij zijn Kanjer Wens Dag, realiseerde hij zich.
Het duurde niet lang of Willem ging volledig op in Robloxen met zijn held die hij zelfs nog iets over dat spel wist te leren. Na bijna een uur samen gamen, kreeg Willem van DutchTuber ten afscheid een tasje met souvenirs plús een stoer T-shirt. Eenmaal terug in de limousine ging dit meteen aan!

Een vip-ontvangst in Walibi
Op naar de volgende bestemming: Walibi. Willem is gek op pretparken maar hier was hij nog niet eerder. Omdat Marco vip-kaarten had geregeld, hoefde Willem voor geen enkele attractie in de rij te hangen. Wat super was, want de vermoeidheid begon z’n tol te eisen.

Bij de Gouden M eten
Na Walibi stond nog één laatste verrassing op het programma: volgens traditie gezellig ’s avonds samen uit eten. En wel bij de Gouden M. a.k.a. McDonald’s. Gastheer Sadjad had speciaal voor Willem en zijn familie een aparte ruimte geregeld zodat ze ongestoord konden genieten van de kipnuggets, hamburgers, frietjes en een ijsje of iets anders zoets als toetje.
Wát een heerlijke afsluiting en wát een berg ‘sweet memories’ voor Willem aan zijn Kanjer Wens Dag!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.