Yaren verwondert zich over onderwaterwereld

`

Yaren heeft echt net haar ontbijt op als de deurbel gaat en ze oog in oog staat met de vrijwilligers van Kanjer Wens. Ze zijn voor haar vandaag met een prachtig versierde bus gekomen en worden vergezeld door Ruud in zijn Jaguar en politieagenten Chris en Danny op de motor.

Yaren mag in haar favoriete voertuig plaatsnemen, de Jaguar, en haar ouders en zusje Irem in de bus. Let’s goooo!

Met politiebegeleiding naar Shoeby
Wat tof en genieten was dat tijdens de rit naar Apeldoorn Anklaar, met politiemotoren die je begeleiden en Ruud die ergens onderweg voor haar het gaspedaal even extra indrukte. Bij Shoeby stonden Rachael, Patty en Jacqueline reikhalzend naar Yaren en haar familie uit te kijken. Ze gaven hen een warm welkom met koffie en wat lekkers. Daarna mochten de zusjes allebei een mooie outfit uitzoeken. Nadat de dames gekozen hadden, kregen ze ook nog een vriendschapsarmbandje én goed gevulde goodiebag voordat ze naar Rotterdam afreisden.

Turks brunchen bij Zela
Onderweg keek Yaren haar lievelingsfilmpjes op YouTube. Met tussendoor als verrassing een videoboodschap van Yarens favoriete YouTuber Bibi. Aangekomen bij Zela Restaurant werd het gezin hartelijk ontvangen door Coşkun en Ufuk. Zij hadden de tafel al gedekt met allerlei lekkere Turkse brunchgerechten, zoals sucuklu yumuta en menemen. Dit ging er na de reis van 137 kilometer hiernaartoe met smaak in.

Actie in Adventure City
Daarna stond Adventure City Rotterdam op het programma, wat maar op een steenworp afstand lag. Hier mocht Yaren naar hartenlust ziplinen, ook wel tokkelen genoemd, en klimmen. Spannend, maar wel superleuk! Gelukkig hielp instructeur Tyrell Yaren om door de soms zeer uitdagende obstakels in het klimparcours heen te komen.

Op de gevoelige plaat bij Steef en Suus
Moe van het klimmen stapte Yaren in de bus die haar naar Scheveningen bracht. Daar werd ze opgewacht door Stephanie van fotostudio Steef en Suus die fantastische foto’s van het gezin maakte. Yaren trok tussendoor nog even snel haar nieuwe outfit aan voor nóg meer mooie platen.

Je verwonderen in SEA LIFE
Hierna was het tijd voor een bezoek aan de wondere onderwaterwereld van SEA LIFE in Scheveningen. Dit stond al heel lang op Yarens lijstje en die wens kwam zo eindelijk uit. Alle gezinsleden verwonderden zich over de kleurrijke vissen en het andere onderwaterleven. Ze kwamen op hun route verzorgster Tamara tegen. Zij had extra voer voor de vissen apart gehouden zodat Yaren en haar familie dit konden geven en daarmee zelfs de verstopte vissen uit hun schuilplaats lokten. In de parkwinkel verraste Michelle haar gasten aan het eind van hun bezoek met twee goed gevulde goodiebags én een leuke foto.

Pizzasmullen als daguitsmijter
Haar Kanjer Wens Dag was intussen bijna ten einde, maar niet voordat onderweg eerst gesmuld was van wat Yaren het liefst eet: pizza. Tijdens het vervolg van de rit naar huis werd lekker film gekeken, werden spelletjes op de iPad gedaan en de laatste cadeautjes uitgepakt: voor Irem een rammelaar met geluidjes en lichtjes omdat zij zo van snoezelen houdt, en voor Yaren van BoekenVoordeel een set Diamond Painting-kaarten met onder meer haar lievelingsdier. Ze had er nu al zin in om die flamingo’s morgen te laten schitteren. Wat een feest. Net als deze dag!

De mooie foto’s zijn gemaakt door Erik Poort.
Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus en Munckhof Taxi Arnhem.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.