Zingen en swingen met Julia

`

De Kanjer Wens Limousine staat al op Julia te wachten als zij de voordeur open doet. Ze stapt samen met haar twee zusjes en moeder blij gespannen in en de limousine vertrekt direct naar de eerste muzikale bestemming.

013 het grootste Poppodium van Nederland
Bij aankomst herkende Julia Poppodium 013 meteen en eenmaal binnen werd ze verrast door al haar vriendjes en vriendinnetjes. In een super hippe zaal stond Emile Kalmann van Uitjesbazen het gezelschap op te wachten. Emile ging samen met alle kinderen een lipdup maken, een videoclip gemaakt in één enkele opname. Julia hield van zingen en dansen dus dat was een schot in de roos. Emile had alle apparatuur bij zich om een mega gave clip op te nemen. Het personeel van Poppodium 013 zorgde voor drinken en voordat Julia vertrok naar de volgende locatie was er voor iedereen een stuk taart waar goed van werd gesmuld.

Terug in de tijd bij Soet en Vermaeck in Hilvarenbeek
Van het dansen en zingen had Julia wel trek gekregen. De limousine stopte bij Soet en Vermaeck in Hilvarenbeek. In een gezellig hoekje stond de lunch klaar en Julia vond het kermismuseum zo leuk, dat ze met haar boterham in de hand rond ging kijken. Samen met haar zusjes keek ze haar ogen uit. Na de lunch kwam vlogger Davey Raaijmakers binnenlopen. Hij had al zijn filmapparatuur meegenomen om Julia te leren vloggen. Voordat Davey kon beginnen, kreeg Julia van Kanjer Wens Nederland haar eigen vlogcamera. Dolgelukkige Julia kon nu echt leren vloggen. Julia kreeg veel tips en de vlogwereld heeft geen geheimen meer voor haar. Davey had als verrassing een videoboodschap van vlogger Djamila, waar Julia fan van was. Nog onder de indruk van alles wat ze had meegemaakt vertrok de limousine naar het volgende paradepaardje.

Passie voor paarden bij Academy Bartels
Bij Academy Bartels trainen paarden en hun eigenaren vanuit alle windstreken op olympisch niveau. Na de introductievideo over deze bijzondere locatie kon Julia even op adem komen in de limousine. Haar zusjes kregen een rondleiding en zij mochten de paarden knuffelen en voeren. De Shetlander in de wei mocht mee naar binnen en Fenna en Zara konden zijn haren knippen en verzorgen. De meisjes hadden het erg naar hun zin. Na het afscheid ging de Kanjer Wens Limousine rustig op weg naar de laatste locatie.

Herberg Hollandershoeve
Bij de Hollandershoeve in Reusel stond fotograaf Pedro Peijs klaar voor de fotoshoot met het gezin. Op deze fotogenieke locatie, waar ook een kinderboerderij bij zit, was dat geen enkel probleem. Net toen het begon te regenen was het tijd om te gaan eten. Het personeel van de Hollandershoeve heeft iedereen ontzettend verwend met een driegangenmenu en er werd zichtbaar genoten.
Weer thuis was iedereen moe maar voldaan. Met de Kanjer Wens Kraal voor aan haar ketting kon Julia samen met haar zusjes en moeder nagenieten van haar Kanjer Wens Dag.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.