Wenyu heeft een heerlijke dag met zijn familie

Op zondagmorgen kwam de grote limousine van Stichting Kanjer Wens de straat inrijden van Wenyu, omdat de auto van ver al te zien was zat Wenyu al klaar toen er aangebeld werd.

Samen met zijn ouders, broers en zussen werd Wenyu uitgenodigd om plaats te nemen zonder te weten waar de reis heen zou gaan.

Onderweg werd er volop gegist wat de bestemming kon zijn en toen er tol betaald moest worden was Wenyu er stellig van overtuigd dat ze in het buitenland waren, dit was niet het geval maar de eerste bestemming was namelijk Oud-Beijerland waar bij restaurant De Beren de dag begon met een heerlijke lunch.

Tijdens de lunch kwam Peter van GPS Mysteries aanlopen om het volgende programmaonderdeel uit te leggen.

Omdat Wenyu een echt familiemens is, was er een dag gepland vol met leuke familieactiviteiten en de eerste was een GPS-tocht met als thema het moordspel. Een eeuwenoude moord moest namelijk opgelost worden met behulp van de GSM mobieltjes en allerlei tips en hints. Het bleek een succes want anderhalf uur later was de moord opgelost en eindigde iedereen bij het voetveer wat iedereen van Oud-Beijerland naar Rhoon zou brengen.

Aangekomen in Rhoon stond het volgende onderdeel alweer op het programma, Footgolf. Bij Footgolf Rhoon werd namelijk een 9-holes Footgolfprogramma gedaan. Ondanks dat niemand van Wenyu zijn gezin dit ooit gedaan had vonden ze het geweldig. Helaas voor Wenyu eindigde de vader op de 1e plaats met heel kort daarachter de moeder van Wenyu.

Toen kwam daar opeens een hele mooie Porsche 911 GT3 aanrijden. Eigenaar Mark nodigde Wenyu uit om hiermee een stukje te gaan rijden en dat wilde Wenyu uiteraard graag. De rest van het gezin werd met de limousine naar de volgende bestemming gebracht.

Intussen was het namelijk etenstijd geworden en bij Tasman werd rustig gewacht tot ook Wenyu terugkwam. Het mooie was alleen dat hij niet in de Porsche teruggebracht werd maar intussen in een supermooie Mercedes AMG GT aan kwam rijden, hoe stoer is dat. Omdat ook broer Xingnan dit wel heel indrukwekkend vond, mocht ook hij even meerijden.

Hierna was het dan toch echt tijd voor het diner, vanaf de kaart mocht iedereen kiezen wat zij wilden en vooral de halve kip was heel populair. Wenyu heeft in ieder geval heerlijk gegeten. Na afloop mocht iedereen ook nog even een lekker vers schepijsje halen en toen was het echt tijd voor de terugreis.

Moe maar voldaan werd iedereen weer thuis afgezet en zat deze mooie Kanjer Wens Dag er weer op.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2019-04-19T16:02:43+00:00