Wie zijn wij 2018-01-07T13:11:28+00:00

Wie zijn wij?

Oprichter van Stichting Kanjer Wens, Peter Visser, organiseert al een paar jaar individuele wensvervullingen voor (ernstig) zieke kinderen. Om dit te kunnen blijven organiseren en te waarborgen werd het steeds belangrijker om hiervoor een stichting op te richten. Met het oprichten van een stichting wordt het ook mogelijk financiële middelen te creëren om deze wensvervullingen te kunnen doen.

Stichting Kanjer Wens zet zich in om wensen te vervullen van (ernstig) zieke kinderen of kinderen die (ernstig) ziek zijn geweest. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld, een wensdag, weekendje weg, cadeautje, bezoek evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan, en het verrichten van alle verdere handelingen, die hiermee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Kanjer Wens

Het Stichting Kanjer Wens logo valt onder het auteursrecht en is bovendien geregistreerd (Benelux Merkenbureau, www.intellectueeleigendom.nl, merk nummer 1362617). Het Stichting Kanjer Wens logo mag dus niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de directie van Stichting Kanjer Wens.