Wij gaan naar de paardjes, wij gaan naar de paardjes

Dit wensverslag is geschreven door de moeder van Phéline.

‘Wij gaan naar de paardjes, wij gaan naar de paardjes’, zo worden we op maandagochtend wakker gemaakt door Anne Larena. Ze heeft inderdaad gelijk. Vandaag gaan we voor een midweek op ponyvakantie bij Center Parcs het Meerdal. We starten rustig op en pakken de auto in. We halen Phéline op die het weekend uit logeren is. We rijden op ons gemak naar America. Tijdens het inchecken krijgen wij een pakketje met informatie overhandigd. Het programma voor de ponydagen (dinsdag en donderdag) en bonnen waarmee we iedere dag kunnen eten in het restaurant. Héérlijk om niet na te hoeven denken wat je wilt eten, géén boodschappen doen, niét koken en óók niet afwassen. Wat een verwennerij!

Het eten in het restaurant is ook echt lekker. Ruime keus en dagelijks andere gerechten. Hoewel het pannenkoekencarrousel bij de kids toch echt favoriet was 😊.

Dinsdag bijtijds het bed uit want om 9.15 uur worden we verwacht in de paddock om kennis te maken met de begeleiders van de ponyvakantie. De pony’s worden daarna gezamenlijk opgehaald en het feest kan beginnen. Water halen, hooi halen, borstelen, manen kammen, pony optutten, zadelen en naar hartenlust zoveel je maar wilt rondjes rijden en knuffelen.

En wat was er een lief beestje voor ons uitgezocht! Scotty vond alles prima. ‘s Middags krijgen de meiden rijles en wat genieten ze hier van!

Moe maar voldaan worden de pony’s eind van de middag teruggebracht naar de wei.

Woensdag, een koude dag, maar in het lekkere warme zwemwater is het héérlijk toeven. Donderdag opnieuw een dag met de pony’s. Maar oh,oh,oh wat is het koud!! Steeds een half uurtje naar buiten en dan weer snel naar binnen om even op te warmen. In de middag hebben wij met alle pony’s een buitenrit over het park gemaakt. Glunderende gezichten. Eind van de middag moeten we toch echt afscheid nemen van Scotty maar niet voordat de meiden een diploma en rozet krijgen als bewijs van deelname aan de ponyvakantie.

Veel geleerd en vooral héél veel geknuffeld met Scotty.

Vrijdags wilden we nog naar Toverland gaan, waarvoor we ook toegangskaarten ontvangen hadden. Door de koude weersomstandigheden en omdat Erika ziek was, bewaren wij dat uitje voor de mei- of zomervakantie. Zo houden wij nog een leuke dag tegoed. Wat hébben we een fijne midweek gehad. Genoten van de meiden, van het buiten zijn en van de pony ‘s. Stichting Kanjer Wens enorm bedankt voor deze fijne dagen!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.