Wouter zwemt met Maarten van der Weijden

Op 21 november om 11 uur arriveren Wouter, zijn broer en moeder Jolanda, en ook de fotograaf was ter plaatse. Allen worden verwelkomd op een zeer bijzondere locatie namelijk op het KNVB-campus in Zeist. Na een heerlijke lunch met heel veel variatie van soep tot brood en salades alles erop en eraan, arriveert om half één ook Maarten van der Weijden. Hij is olympisch kampioen en wereldkampioen openwaterzwemmen en heeft tevens ook de strijd tegen kanker overwonnen.

Wouter mag een half uur zwemmen met zijn idool Maarten in het KNZB-zwembad in Zeist. Wouter zwemt zelf 3x keer in de week in het zwembad in Assen en wil graag trucjes leren van Maarten. Vandaag komt zijn liefste wens dan ook in vervulling.

Na een half uur samen baantjes trekken, vertrekken we moe en voldaan naar de laatste activiteit. Hier wisten Wouter en zijn familie niets van af, dus dit is (ook) een grote verrassing. Op naar Utrecht.

Hier mag Wouter achter de schermen meekijken bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. In een ouderwetse barbiers zaak nog met allerlei attributen, wordt uitgelegd hoe de reizigers, als ze moesten wachten op een trein, geschoren en geknipt werden. We mogen in de treinen zitten en er wordt op een hele leuke manier een rondleiding gegeven over de historie van de trein. In de treinsimulator mag Wouter de trein zelf bedienen, als in sneltreinvaart door de bergen en zoals er op de rest van het spoorwegnet geraasd werd. Daarna mag hij in een karretje zelf op een spoor rijden in het halfdonker.

Na deze mooie activiteit en een lange middag indrukken opdoen, is de wensdag van Wouter afgelopen. Het was een hele mooie en leuke dag voor Wouter.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-12-12T15:42:11+00:00